Nou rècord culer: 22 Clàssics de Lliga consecutius marcant contra el Reial Madrid

Nou rècord culer: 22 Clàssics de Lliga consecutius marcant contra el Reial Madrid

Després del 5-1 al Camp Nou, l’equip iguala la millor marca de derbis consecutius veient porteria que tenia el Reial Madrid

Després del 5-1 al Clàssic, el Barça ha igualat un nou rècord en la història dels Clàssics. Amb els cinc gols aconseguits al Camp Nou, el Barça suma 22 duels contra el Reial Madrid a la Lliga marcant almenys un gol. L’última vegada que el Barça no va fer un gol a l’etern rival a la competició domèstica va ser l’any 2007, en un matx que va acabar amb derrota culer per 0-1 al Camp Nou.

En aquesta ratxa d’onze anys, l’equip ha sumat 13 triomfs, 4 empats i 5 derrotes en 22 partits. A més, fins a 20 golejadors culers han foradat les xarxes del Reial Madrid. De fet, sis jugadors de la plantilla actual (Messi, Suárez, I. Rakitic, Piqué i també Coutinho i Arturo Vidal) han assaborit la sensació d’anotar un gol al Madrid vestits de blaugrana a la lliga.

Messi, el gran dominador del Clàssic

En aquests 22 duels lliguers, Messi és el rei absolut del gol barcelonista. Dels 53 gols aconseguits, 15 han estat obra de l’actual capità culer. Suárez és el segon futbolista blaugrana que més gols ha marcat al Madrid en aquesta ratxa –nou–; el tercer lloc el comparteixen tres exblaugranes: Neymar Jr., Alexis i Henry.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut