Així va ser l’últim Barça - Madrid al Camp Nou

Així va ser l’últim Barça - Madrid al Camp Nou

Un documental que recull el Clàssic des de diferents punts de vista, des de la celebració de la Lliga i la Copa dels jugadors sobre la gespa del Camp Nou, després del 2-2 final, fins a la visió d’aficionats d’arreu del món

El FC Barcelona i el Reial Madrid es van enfrontar el passat 6 de maig al Camp Nou, en un duel trepidant que va acabar amb empat a 2. Els gols de Luis Suárez i Leo Messi per als culers i de Cristiano i Bale per als visitants van repartir els punts entre tots dos equips, després d’un matx molt competit. Tot i així, no va ser transcendent per als culers, que van disputar el partit amb la Lliga ja guanyada. Així, al finalitzar el matx, els jugadors barcelonistes van celebrar el campionat lliguer, i també la Copa del Rei, juntament amb l’afició del Camp Nou, absolutament bolcada amb els seus.

Tot això és el que podràs veure en aquest documental, on podràs gaudir del Barça-Madrid des de diferents punts de vista! Des de la visió de l’afició del Camp Nou, dels Barça Legends, els aficionats d’arreu del món... a més de tota la prèvia, amb els preparatius a l’Estadi, l’arribada dels jugadors, el matx i tot el postpartit amb la celebració del doblet!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut