Barça Femení – Llevant: Repartiment de punts (0-0)

Les de Fran Sánchez empaten sense gols en un duel molt igualat i amb ocasions per als dos conjunts i que corresponia a la jornada 2 de Lliga, que s’havia ajornat

El Barça Femení ha empatat sense gols un duel molt igualat contra el Llevant (0-0) i corresponent a la jornada 2 de Lliga, que s’havia ajornat. Les ocasions han estat per als dos conjunts en un matx que ha acabat amb repartiment de punts.

No ha estat un partit fàcil, i el guió de la primera meitat així ho ha reflectit, contra un Llevant que ha comptat amb les exblaugranes Ruth, Corredera i Soni a les seves files. De fet, en uns primers 45 minuts amb poques ocasions clares, la més destacada l’ha tingut Andressa Alves, en un error en la sortida de Llevant que ha acabat amb una rematada de la brasilera que ha marxat fregant el pal (min 26).

Perquè la intensitat ha estat la tònica entre el Barça i el Llevant, contundents defensivament per neutralitzar les accions ofensives rivals. La primera meitat ha acabat amb un empat sense gols que mostrava la igualtat entre els dos conjunts.

Es manté la igualtat

A la represa, una centrada xut de Marta Torrejón ha estat la primera aproximació blaugrana clara, després d’aturar-se el joc durant diversos minuts perquè dues jugadores visitants havien pres mal i Zornoza ha abandonat el terreny de joc en llitera. Una vegada s’ha reprès el joc, les culers han disposat de la ocasió més clara del partit, a peus d’Aitana Bonmatí, que la defensa visitant ha refusat.

Als darrers minuts s’ha mantingut la igualtat entre els dos conjunts. Una igualtat que hauria pogut desfer la jugadora visitant Jessica, que ha enviat la pilota al travesser després de desfer-se de la defensa barcelonista. Al final s’ha mantingut el marcador de 0-0 que deixa les blaugranes en segona posició amb 16 punts en sis enfrontaments.