El Barça de Hockey Gel supera el Majadahonda i ja te la primera victòria

El Barça de Hockey Gel supera el Majadahonda i ja te la primera victòria

Els blaugranes van guanyar per 3-1 als madrilenys en un partit molt igualat però que el Barça va saber gestionar millor en els moments claus

Primera victòria de la temporada per al Barça de Hockey Gel que va tornar a mostrar la seva millor versió. Tot i que davant del Majadahonda no es va veure el Barça de sant Sebastià, partit que marca el llistó de joc fins al moment, el Barça va saber gestionar millor els moments claus i va poder acabar sumant la primera victòria de la temporada per 3 gols a 1.

Gestionant el ritme de partit

El marcador no es va moure fins el segon període amb el primer gol dels visitants que posava el 0-1 en el marcador. El Barça que va tenir moments molt bons, en especial quan era capaç de conservar el puc després de superar la zona neutral, va poder empatar gràcies a un gran gol de Carbonell que des de la distància va poder superar amb un gran xut el porter visitant.

Ja en el tercer període, un Barça molt ben situat en defensa, va començar a bombardejar la porteria rival i finalment, en un contracop, Ubieto posava el Barça per davant. Ja en el tram final del partit, després de salvar diversos power plays, Oriol Rubio posava el 3-1 definitiu marcant a porteria buida.

Amb aquesta victòria el Barça es situa tercer, amb 3 punts, però pendent del partit que es va suspendre entre els blaugranes i el CH Jaca en la primera jornada de lliga i que podria deixar el Barça amb sis punts a la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut