Herbalife Gran Canaria - Barça Lassa: Comença la setmana de triple partit

Herbalife Gran Canaria - Barça Lassa: Comença la setmana de triple partit

Els blaugranes busquen el primer triomf del curs en un Gran Canaria Arena que viurà per primer cop un partit d’Eurolliga (dimarts, 21h, Movistar Deportes)

El Barça Lassa comença aquest dimarts 16 a les 21h, a Las Palmas de Gran Canària, la primera setmana de tres partits. Els homes de Svetislav Pesic, que té l’equip al complet amb l’excepció de Hanga, son conscients de la importància de vèncer fora de casa en aquesta competició i, a més, de la dificultat que tindrà aquest partit, ja que serà el primer cop que l’Herbalife disputi un partit d’Eurolliga a la seva pista.

El rival

Compta amb un equip molt complet i ha incorporat per aquest nou curs jugadors de primer nivell. Ha mantingut la seva columna vertebral de jugadors amb Oliver, Paulí, Eriksson, Rabaseda, Baez, Pasecniks o Balvin i ha afegit peces com DJ Strawberry, Chris Evans, Clevin Hannah o Kim Tillie. Un dels grans perills de l’equip insular és la quantitat de rebots ofensius que aconsegueix l’equip de Salva Maldonado, que és el líder de la Lliga Endesa en aquest aspecte amb 14 de mitjana.

El Barça

Disputarà el segon partit del curs a l’Eurolliga fora de casa i és conscient que ha de guanyar a domicili per poder estar classificat amb els millors. Cal recordar que sis dels vuit primers partits del conjunt blaugrana son fora de casa i serà cabdal sumar victòries fora del Palau Blaugrana en aquest inici de competició europea. Després de caure en el primer partit a Moscou, els blaugranes es van refer amb un triomf contundent contra el Tecnyconta Saragossa per 99-55. Aquest dimarts, a partir de les 21h, un nou repte per a un Barça Lassa que vol sumar el primer triomf en una setmana de tres partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut