La Llotja se suma a la lluita contra el càncer de mama

La Llotja se suma a la lluita contra el càncer de mama

El Club ha volgut retre homenatge també a un nou projecte de l’Hospital de Sant Pau i al futur Pediatric Cancer Center, del qual s’ha col·locat la primera pedra recentment

Aquest dissabte a la Llotja del Camp Nou s’ha volgut commemorar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, celebrat aquest divendres passat, 19 d’octubre. Per aquest motiu s’han repartit entre els convidats els llaços de color rosa que commemoren aquesta causa.

En aquest sentit, el Club ha volgut manifestar la seva adhesió a un nou projecte del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Aquest centre sanitari està habilitant un protocol per preparar les persones que s’han de sotmetre a una intervenció quirúrgica. Es tracta que arribin en les millors condicions possibles al quiròfan, perquè això farà que la seva recuperació sigui millor i més ràpida. Aquest pla, que s’ha encetat amb pacients oncològics, oferirà als malalts un servei de gimnàs per poder fer exercicis abans de l’operació. I el Club se sumarà a aquesta iniciativa cedint una cinta per caminar, gentilesa dels Serveis Mèdics del FC Barcelona.

Han assistit a la Llotja representant aquesta iniciativa el Dr. Oriol Porta, cap clínic de Ginecologia del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i la Dra. María Victoria Moral, cap del servei d’Anestèsia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Coincidint amb l’acte de col·locació de la primera pedra del futur Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, celebrat aquesta setmana amb la participació de Leo Messi, padrí de la iniciativa, el Club també ha convidat a la Llotja de l’Estadi el Dr. Manuel Castillo, gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu, i el Dr. Andrés Morales, oncòleg pediàtric d’aquest centre sanitari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut