Levante UD – Barça Lassa: Remuntada blaugrana i líders (2-3)

Els culers aconsegueixen remuntar a València i sumen una nova victòria lluny del Palau. Amb aquest triomf, els d’Andreu Plaza ja són líders amb 12 punts empatats amb Palma Futsal i ElPozo.

El Barça Lassa ha sumat tres punts més a domicili contra el Levante UD (2-3) en un matx en què l’equip ha estat capaç de remuntar un 2 a 0 en contra. El gol matiner de Sena al minut 6 i de Jorge Santos al minut 16 han complicat les coses al conjunt blaugrana. Però la reacció ha arribat després del descans amb els gols de Ferrao al minut 24 i Adolfo al minut 27. Finalment Lozano ha donat els tres punts als culers amb un gol de killer a la recta final del partit.

El partit ha començat amb possessions molt llargues i poques ocasions de gol pels dos conjunts. Els de Plaza no s’han sentit còmodes al llarg dels vint minuts sobre el parquet del Municipal de Paterna, degut a l’enorme intensitat i la solidesa defensiva que han ofert els locals. Al minut sis de partit Sena ha avançat els valencians amb un xut llunyà, després d’una ràpida transició defensa-atac dels homes de David Madrid. I 10 minuts més tard ha arribat el 2-0 del conjunt granota, obra de Jorge Santos quan només faltaven quatre minuts per arribar al descans. La pressió molt alta dels valencians ha provocat vàries pèrdues de pilota dels blaugrana, i sumat també a una falta d’encert culer en el joc ofensiu, han fet que el partit marxés al descans amb 2-0 al marcador.

Reacció blaugrana

A la represa, els barcelonistes han sortit molt més endollats al partit, trobant més espais en el camp d’atac valencià. Dues ocasions de Dyego gairebé consecutives, han estat els primers avisos dels de Plaza. I en un contraatac dels blaugrana ha arribat el 2-1, obra de Ferrao (minut 24). Tres minuts després, en una magnífica passada filtrada d’Esquerdinha cap a Adolfo, ha arribat el segon gol visitant (minut 27).

El Barça Lassa ha buscat el tercer gol amb molta insistència, disposant de diverses ocasions de gol que han acabat amb grans aturades del porter granota, Prieto. Però finalment ha arribat la remuntada gràcies a un gol de Lozano aprofitant una errada d’un defensa del conjunt local (minut 33).

Juanjo clau

A la part final del partit, els valencians han disposat de vàries ocasions de gol però el porter blaugrana, Juanjo, ha estat clau per evitar l’empat del conjunt granota amb diverses aturades de mèrit. Finalment, victòria barcelonista per situar-se líders de la LNFS i sumar tres punts importantíssims.