Barça Lassa – Recam Làser Caldes: De nou al Palau per posar-se al dia!

Barça Lassa – Recam Làser Caldes: De nou al Palau per posar-se al dia!

(21.15 hores, Barça TV) El conjunt barcelonista jugarà el partit ajornat de la segona jornada amb la voluntat de posar-se al capdavant de la taula

És el moment de posar-se al dia. La disputa de la Copa Continental el 29 i 30 d’octubre va impedir al Barça Lassa jugar la segona jornada de l’OK Lliga quan tocava i, per tant, ara arriba el moment de disputar el tercer partit de la competició regular. El rival és el Recam Làser Caldes (21.15 hores, Barça TV i OK Liga TV), i l’objectiu és clar: arribar als nou punts de nou possibles per situar-se al capdavant de la taula. El Lleida Llista −semifinalista de la Continental i que aquest dimarts també es posa al dia contra el Calafell−, el Caldes i el mateix equip barcelonista són els únics conjunts que opten al ple de victòries.   

El Caldes “és un equip molt ben treballat, que defensa molt bé i que surt al contraatac amb molta qualitat”. “Haurem de madurar el partit i imposar el nostre model de joc”, ha expressat Edu Castro, que convocarà el jugador del filial Antonio Chino Miguélez per substituir la baixa de Matias Pascual. També s’ha pronunciat Sergi Fernández: “És un equip molt perillós, amb un gran bloc que sempre ens ha posat les coses difícils”. “Hem d’intentar que no s’escapin punts de casa”, ha afegit el porter de Caldes.

Edu Castro: “El primer partit de Lliga Catalana no serveix de referència”

El rival dels blaugranes ja ha visitat el Palau aquesta temporada, en l’estrena del curs amb la Lliga Catalana (4-0). Tot i això, Edu Castro treu importància a aquest últim duel: “No serveix de referència perquè ells només duien una setmana de preparació”. I, segons Sergi Fernández, la clau serà “imposar el nostre joc des dels primers minuts i pressionar a dalt”. “Crec que l’equip està bé i, amb l’ajuda de la nostra afició, intentarem aconseguir aquests tres punts”.

En les dues primeres jornades d’OK Lliga el Caldes s’ha mostrat sòlid a la seva pista, ja que ha superat el Citylift Girona (3-1) i l’Alcodiam (4-3). Els àrbitres del partit seran Ángel Tavera i David Godia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut