Cop d’efecte del Cadet A a la Dani Jarque

Cop d’efecte del Cadet A a la Dani Jarque

L’equip de Carles Martínez s’imposa per 0-1 al camp de l’Espanyol, amb un gol de Leo dos Reis, i referma el seu liderat a la Divisió d’Honor en un altre bon cap de setmana pel futbol formatiu amateur

RCD ESPANYOL – CADET A

Derbi amb victòria treballada i líders (0-1)

Brillant victòria del Cadet A de Carles Martínez a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els blaugranes van signar un partit perfecte davant l’Espanyol (0-1). Molt seriosos en defensa i amb un extraordinari control de la pilota. El festival d’ADN Barça va ser massa per un Espanyol que no va disposar de cap oportunitat de gol. El triomf va arribar al minut 50 en una acció de Leo dos Reis. Minuts després va ser Txus Alba qui va poder sentenciar el partit però el seu xut es va estavellar al pal. El Barça consolida, per tant, el seu ple de victòries a la Lliga, quatre en quatre partits disputats, i mana a la classificació amb dos punts d’avantatge respecte el Girona. El Cadet A jugarà el proper partit a casa davant de l’Escola F. Gavà, sisè classificat.

CADET B - CASTELLDEFELS
Victòria amb majúscules (11-0)

Els nois de Sergi Milà van guanyar per golejada al Castelldefels a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (11-0) i es consoliden a la quarta posició. El primer gol va arribar al minut 17 amb un autogol dels visitants. Els blaugrana encadenen la segona victòria consecutiva i sumen 7 punts dels 9 possibles. La resta de gols van ser obra de: Marc Jurado, Toni Caravaca, Xavi Planas (3), Aleix Garrido, Ilias Akhomach, Gavi, que tornava a jugar després de la seva lesió, Jan Coca i Adrià Capdevila. El Cadet B visitarà la propera jornada el camp del Terlenka, catorzè classificat.

GIRONA – INFANTIL A

Primera derrota de la temporada (2-1)

L’Infantil A d'Àlex Urrestarazu va encaixar la primera derrota de la temporada. Va ser al camp del Girona, en un dels desplaçaments més complicats de la temporada, on els blaugranes es van veure superats per un rival molt físic que va sentenciar a la segona part. I és que el Barça va tenir controlada la primera part, gràcies al seu joc de toc, i fins i tot va marxar al descans amb el marcador favorable gràcies al gol d’Antonio Martín. Però a la segona part tot va canviar. El Girona va imposar la seva força física i van arribar els gols de Cunnife (m. 56) i Gener (m. 61). El Barça és ara cinquè a cinc punts del líder, l’Atlètic Segre. La propera jornada rebrà la visita de l’Espanyol, quart classificat.

INFANTIL B - AMPOSTA

Triomf contundent a casa (8-0)

Els nois de David Sánchez es van imposar a l’Amposta per un resultat de 8 a 0. El bon joc de l’equip i la confiança en el seu futbol vertical els hi va permetre dominar el partit de principi a fi en el primer partit oficial de futbol 11 que es jugava a la renovada gespa del Camp 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els gols van ser obra d’Ivan Rodríguez (2), Jan Quiles, Arnau Pradas, Marc Guiu (2), Aleix Galcerán i Jan Montes. L’Infantil B ja es tercer a tres punts del líder, l’Escola de Futbol Base Calafell, i la propera jornada jugarà al camp del Sanfeliuenc, catorzè classificat.

ALEVÍ A - L’HOSPITALET

Plàcida victòria a casa (11-0)

L’equip de Marc Serra va certificar una nova victòria que els consolida al capdavant de la classificació. El bon joc desplegat al terreny de joc pels joves blaugranes els va permetre dominar el partit amb solvència. Els golejadors del partit van ser Landry Céphas Farré, Daniel Ávila, Albert Navarro (2), Xavi Castellanos, Lamine Yamal Nasraoui (2), Nouhoun Sylla i Shane Kluivert (3). L’Aleví A jugarà la propera jornada al camp del l’Igualada, quart classificat.

AQUA HOTEL – ALEVÍ B

Tercera victòria consecutiva! (1-6)

L’Aleví B de Jordi Pérez va endur-se els tres punts del partit disputat contra l’Aqua Hotel (1-6). Després d’una primera meitat on els blaugranes es van avançar amb el gol de Lassana Diaby, la segona part es va resoldre amb un ritme frenètic. Jofre Torrents (2), Rubén Núñez, Xavi Espart i Jan Martínez van posar el 1 a 6 al marcador en 9 minuts. Moments abans Isidro Xifra havia fet el gol de l’honor visitant. L’Aleví B lidera la classificació i la propera jornada rebrà la visita del Mercantil, colíder amb els blaugranes.

ALEVÍ C - PRAT

L’equip es manté al capdavant de la classificació (8-0)

L’Aleví C de Dani Horcas va resoldre amb solvència el partit jugat contra el Prat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (8-0). El bon joc desplegat per l’equip els va permetre sentenciar el partit a la primera part. Els golejadors van ser Guillermo Fernández, Antonio Fernández (2), Nil Teixidor (2), Samakou Nomoko, Roger Casadevall i un gol en pròpia de l’equip contrari. L’Aleví C lidera la classificació i la propera jornada jugarà al camp del Viladecans, onzè classificat.

VILA OLÍMPICA - ALEVÍ D

Excel·lent victòria fora de casa (0-10)

Els nois de Pau Moral van sortir al terreny de joc amb les idees clares i van desplegar un gran joc col·lectiu que els va permetre superar amb claredat al Vila Olimpica. Els jugadors de l’Aleví D van dominar el partit des de l’inici fins el xiulet final. Els golejadors del partit van ser Aymar Llanas (4), Biel Cabezas, David Juan, Broulaye Chama, Pol López, Alex Cantarell i Jean Paul Samir Viveros. L’Aleví D lidera la classificació i la propera jornada rebrà la visita del Catalonia, catorzè classificat.

L’HOSPITALET - BENJAMÍ A

Tres punts que refermen el liderat (0-9)

El Benjamí A d’Oscar Jorquera va guanyar al CE l’Hospitalet per un clar resultat de 0 a 9. El joc coral desplegat per l’equip va permetre a l’equip blaugrana superar al seu rival des de l’inici del partit. Amb aquesta, ja són tres victòries consecutives que refermen el liderat. Els golejadors van ser Pol Vila, Raúl Expósito, Ïu Martínez (2), Arnau Luque (3) i David Obinna (2). El Benjamí A rebrà la propera jornada al Manresa, dotzè classificat.

BENJAMÍ B -  JÀBAC I TERRASSA

L’equip continua en una dinàmica guanyadora (7-1)

El conjunt dirigit per Juanan Gil va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva contra el Jàbac i Terrassa. Els blaugranes van sumar 3 punts més, contra un rival de la part baixa de la classificació. El bon partit del Benjamí B els permet seguir amb la seva marxa immaculada a la Lliga. Els golejadors van ser Bryant Villalba (2), Ismael Ziani (2), Eloi Gómez (2), Sergi Mayans. El Benjamí B, líder, jugarà la propera jornada al camp del Sant Andreu, catorzè classificat.

BEGUES – BENJAMÍ C

Gran inici de Lliga (0-14)

Amplia victòria del Benjamí C d’Albert Puig al Camp del Begues (0-14). Els blaugrana es van mostrar superiors al llarg de tot el partit i van aconseguir un gran resultat a domicili. Ruslan Mba (6) i Ebrima Tunkara (4) van ser els principals golejadors del partit, juntament amb Daniel Gallego (2), Guiu Xuclà i Sergi Font. El Benjamí C, líder, rep la propera setmana la visita del Prat, novè classificat.

BENJAMÍ D – ESCOLA F. GAVÀ

Gran victòria a casa (6-2)

Els nois de David Sánchez van superar l’Escola Futbol Gavà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (6-2). L’equip visitant va saber plantar cara durant bona part del partit, però el bon joc dels joves blaugrana va fer decantar la balança a favor. Amb aquest resultat, el Benjamí D continua amb el seu ple de victòries a la Lliga. Els golejadors van ser Guifré Valdivia (4), Marc Capote i Ignasi Bassas. El Benjamí D, líder, visita la propera jornada el camp de la Fundació Europa, setena classificada.

PREBENJAMÍ - ALMEDA

Tres punts més per seguir creixent (9-0)

El Prebenjamí de Dani Segovia va sumar tres punts més en el partit disputat contra l’Almeda. El bon partit disputat pels més joves de Can Barça els permet seguir amb la seva marxa immaculada a la lliga. Els golejadors van ser Dragos Bivol (4), Iker Nsang (2), Unax Hernández, Lucas Bernal i Darwin Zamora. El Prebenjamí, líder, jugarà la propera jornada al camp del Martorell, tercer classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut