Luis Suárez supera Dani Alves com a màxim assistent a Lionel Messi a la Lliga

Luis Suárez supera Dani Alves com a màxim assistent a Lionel Messi a la Lliga

Amb la passada de gol de Mestalla, l’uruguaià suma ja 27 assistències a l’argentí a la competició domèstica, una més que el brasiler El màxim assistent de Lionel Messi en totes les competicions segueix sent el lateral brasiler, amb un total de 42

No hi ha cap dubte del bon feeling que existeix entre Lionel Messi i Luis Suárez. Des de l’arribada del davanter uruguaià a Barcelona, les mostres de complicitat entre els dos cracs blaugrana no han cessat. Els dos davanters del FC Barcelona mantenen una bona relació fora del terreny de joc que s’evidencia encara més dins.

I és que fer una passada a Lionel Messi a prop de porteria, és sinònim de gol. El màxim golejador de la història de la Lliga no desaprofita cap ocasió. La connexió viscuda entre l’astre argentí i Dani Alves semblava insuperable. Durant el seu temps al conjunt blaugrana, el lateral brasiler va repartir un total de 26 assistències en lliga al ‘10’ blaugrana, i es va convertir en el màxim assistent de Leo Messi en aquesta competició.

Però els rècords estan per trencar-los. I Luis Suárez al camp del València en va trencar un. Amb l’assistència de l’uruguaià cap a Leo Messi, el davanter blaugrana superava el lateral brasiler quant a nombre d’assistències a la Lliga cap a l’argentí, amb un total de 27.

Qui també ha superat Luis Suárez és Andrés Iniesta a la classificació global de les tres competicions. El jugador manxec va realitzar un total de 37 passades que Leo Messi va convertir en gol, mentre que el davanter de Salto ja en porta 38 i se situa només a quatre de Dani Alves, primer amb 42.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut