Barça Lassa - Tecnyconta Saragossa: Vendaval blaugrana al Palau (99-55)

Els culers han dominat el partit de principi a fi i es mantenen invictes a la Lliga Endesa amb quatre triomfs en quatre jornades

Victòria incontestable blaugrana. Els culers han superat amb claredat i contundència el Saragossa (99-55) en un matx dominat pels homes de Pesic de principi a fi i en què els barcelonistes han anotat un total de 18 triples. Amb aquesta victòria, ja són quatre triomfs en quatre jornades de Lliga Endesa, i el Barça Lassa continua invicte a la competició domèstica.

Domini blaugrana des de l’inici

Dos triples de Blazic i Kuric en els dos primers atacs han permès als culers començar de la millor manera possible (6-0). A més, un nou triple de Kuric ha situat l’11-0 al marcador després dels primers quatre minuts, amb un gran nivell defensiu barcelonista que ha fet que al Saragossa li fos impossible anotar. Els visitants han pogut trencar la mala dinàmica i s’han apropat mínimament al marcador (19-9), però un gran triple de Claver al darrer sospir ha situat els de Pesic amb un clar avantatge al final del primer quart (25-9).

El segon quart ha començat amb la mateixa tònica del primer: gran triple de Pau Ribas i el Barça que no ha afluixat. Amb Seraphin i Heurtel molt endollats, els culers han continuat anotant i augmentant la diferència al marcador, deixant el matx pràcticament sentenciat al descans amb una diferència de +31 punts (52-21).

Sense opció per al Saragossa

Els culers, intractables als rebots, han seguit la mateixa dinàmica al tercer quart, que sha iniciat amb triple blaugrana, aquest cop de Blazic. Al ritme de l’eslovè, juntament amb Kuric i Pau Ribas, els barcelonistes han arribat a situar-se fins a +44 al marcador, per acabar marxant al darrer quart amb un 78-35.

Ja al darrer període, els barcelonistes han seguit amb un bon ritme anotador per acabar enduent-se el matx amb un contundent 99-55. Pau Ribas (20 punts), Kuric (16) i Blazic (15) han estat els màxims anotadors culers en una gran actuació de tot l’equip. Així doncs, els barcelonistes sumen la quarta victòria consecutiva a la Lliga i es mantenen invictes una jornada més.