Còrdova CF Futsal – Barça Lassa B (4-4): Empat als darrers minuts

El segon equip del futbol sala blaugrana treu un empat de Còrdova després de dominar per 1 a 4

El Barça Lassa B arribava a Còrdova amb fam de punts. La derrota de la setmana passada davant el Talavera feia que els joves entrenats per Closas busquessin un triomf que certifiqués el seu bon joc sobre la pista, però, malgrat dominar tot el partit, als darrers minuts han vist com s’esvaïa la possibilitat de conquerir els tres punts

De bon inici

Els blaugranes sortien a la pista del Còrdova davant de 1.500 espectadors i amb ganes de trobar-se amb el triomf. Fruit d’aquesta empenta, Juan José Caro avançava el Barça Lassa B al minut 2 de joc.

La bona defensa i la solidesa dels de Closas en el joc per contenir l’atac local donaven el seu resultat, i Bernat Povill feia el 0 a 2 al minut 8 de la primera part. Tot i que els locals han disposat d’un doble penal que el porter Sahuquillo ha encertat a aturar, el marcador no s’ha mogut i els de Closas marxaven dominant l’electrònic al descans.

Canvi als darrers instants

A la segona part els blaugranes sortien ben posicionats, però una jugada d’estratègia local al minut 25 significava el primer gol local. La diana ha estat contrarestada al cap d’un minut per l’1 a 3, obra, de nou, de Bernat Povill.

El Barça Lassa B controlava el matx, i al minut 35 arribava el tercer gol de Bernat Povill i el resultat d’1 a 4, que semblava definir el triomf barcelonista. El Còrdova demanava temps mort i jugava amb porter jugador. I al mateix minut, d’un xut llunyà, marcava el 2 a 4.

Als locals els funcionava el joc de cinc, i a dos minuts per a la fi del duel marcaven el seu tercer gol. Així, 3 a 4 i pressió sobre els joves blaugrana, que veien com els locals tornaven a marcar per empatar a 4 a poc més de minut i mig per a la fi del partit. Amb aquest empat finalitzava l’enfrontament.