Confirmat l’horari del Barça-Betis

Confirmat l’horari del Barça-Betis

Els culers rebran la visita del conjunt andalús el proper 11 de novembre, en el matx corresponent a la 12a jornada del campionat de Lliga

Horari confirmat. El duel entre el FC Barcelona i el Reial Betis ja té data i hora. El matx, corresponent a la 12a jornada del campionat de Lliga, es disputarà al Camp Nou el proper diumenge 11 de novembre a les 16.15 hores (beIN LaLiga).

El conjunt de Quique Setién, que ha iniciat la temporada a un bon nivell tant a la Lliga com a l’Europa League, visitarà l’estadi blaugrana, on el curs passat van caure per 2-0 en la primera jornada del campionat. En aquell duel, els homes de Valverde van endur-se els tres punts gràcies als gols de Tosca (en pròpia porteria) i de Sergi Roberto.

El duel contra el Betis serà el darrer d’un exigent Tourmalet que afrontarà el FC Barcelona després de l’aturada de seleccions. Els barcelonistes s’enfrontaran al Sevilla, l’Inter de Milà, el Reial Madrid, el Rayo Vallecano, de nou contra l’Inter i, finalment, contra el Betis. Sis partits en només 23 dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut