Retrobament amb Fernandao a la Champions

Retrobament amb Fernandao a la Champions

El mític exjugador blaugrana juga al Halle-Gooik belga, l’últim rival del Barça Lassa en la Main Round (dissabte, 20h, Esport3)

Última jornada de la Main Round amb dos grans atractius: el primer, intentar aconseguir la primera plaça final després d’haver assolit ja la classificació per a la següent fase; i el segon, el retrobament amb Fernando Maciel Gonçalves, ‘Fernandao’.

Una llegenda del Palau

Fernandao és un dels jugadors més estimats de la història del Barça de futbol sala. Va jugar al Club entre el 2007 i el 2014 i va deixar una petjada inesborrable no només per la seva gran qualitat sobre la pista, sinó que també per la seva magnífica qualitat humana. En set anys al Barça, Fernando va marcar gairebé 200 gols de blaugrana i va acumular un palmarès impressionant en el qual destaquen 3 lligues, 2 UEFA Futsal Cup, 3 Copes d’Espanya, 4 Copes del Rei i una Supercopa d’Espanya.

Actualment Fernandao té 38 anys i viu la seva segona temporada a Bèlgica. “Serà molt especial jugar contra el Barça perquè em sento un culer més i vaig viure la millor etapa de la meva carrera al Club”, confessa el pivot que té residència a Barcelona i manté molts amics i molts vincles amb la ciutat.

Objectiu: la primera plaça

La última jornada del grup 1 de la Main Round es disputa aquest dissabte a Halle amb dos grans partits: Benfica-KB United (17:30h) i Barça Lassa-Halle-Gooik (20h, Esport3). Amb la classificació per l’Elite Round ja assegurada, el Barça Lassa vol acabar primer per tenir un sorteig més favorable de cara a la següent fase. Per aconseguir-ho, els blaugranes necessiten guanyar al Halle-Gooik per un gol més, com  mínim, que el Benfica al KB United; o bé obtenir un millor resultat que l’equip portuguès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut