Ludovic Fabregas: “Quan el Montpeller està malament és més perillós”

Ludovic Fabregas: “Quan el Montpeller està malament és més perillós”

El pivot francès, que viurà un partit especial contra el seu exequip, ha coincidir amb el tècnic Xavi Pascual a l’hora d’advertir de la complicació del partit contra l’actual campió d’Europa tot i les baixes que arrossega

El partit d’aquest dissabte (16:00h) al Palau Blaugrana tindrà moltes connotacions especials, començant pel fet que és la repetició de l’enfrontament que la temporada passada va deixar fora el Barça Lassa de la Lliga de Campions. Arriba el Montpeller, l’actual campió d’Europa, i el botxí dels blaugrana ara fa uns mesos. Serà especial també per a Ludovic Fabregas, que va viure aquell precedent amb la samarreta del conjunt francès, i ara defensa la del Barça Lassa.

Abans d’aquest partit, el mateix Fabregas i el tècnic Xavi Pascual han atès els mitjans un cop finalitzat l’últim entrenament previ. El Montpeller arribarà al Palau amb tres derrotes i cap punt a la Champions, però tant Fabregas com Pascual han advertit que no serà un partit fàcil: “Conec molt bé el Montpeller, i quan està malament és quan és més perillós”, ha dit el pivot francès. Xavi Pascual, per la seva banda, ha remarcat que “encara que no estiguin bé, quan un equip és campió d’Europa, compte”.

Ludovic Fabregas ha reconegut que “serà un partit especial” en què s’enfrontarà al club que el va veure triomfar, i en què jugarà contra amics seus. Tot i així, ha assegurat que “ara sóc al Barça i volem guanyar”. Tots dos protagonistes han destacat, a més, que el Barça Lassa haurà de jugar al màxim nivell per poder guanyar tot i les baixes de jugadors importants que arrossega el Montpeller.

Altres declaracions de Ludovic Fabregas

“És un bon partit per treure dos punts en un grup molt difícil, en què tots els punts són molt importants”.
“Estem bé des de l’inici de temporada i volem seguir així. No és fàcil jugar cada tres dies a la Lliga i a la Champions, però crec que l’equip està en una bona línia”.

Altres declaracions de Xavier Pascual

“Penso que estem en una bona línia, però això no t’assegura res. Ens ha de donar confiança, però hem de saber que si no estem al màxim i amb l’ajuda del Palau, patirem”.
“Hi ha ganes de venjança esportiva, però si la temporada passada haguéssim guanyat, voldríem tornar a guanyar igualment”.
“El partit no s’assemblarà en res al de pretemporada. Nosaltres vam anar a fer proves i ells, a banda de fer el mateix, tenien moltes baixes”.
“Quan estem al Palau amb la nostra afició som més forts. Segur que ens ajudaran igual que ho van fer contra el Veszprém”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut