El Barça d’Hockey Gel arriba a Barcelona buscant la primera victòria

El Barça d’Hockey Gel arriba a Barcelona buscant la primera victòria

Després de la derrota al camp del Txuri els blaugranes busquen la primera victòria de la temporada per començar a acumular bones sensacions

El puck començarà a lliscar aquest dissabte a la pista de gel del Barça. Després de dues jornades de competició, l’inspirat Barça de Marcus Fajardo s’enfrontarà demà al Puigcerdà en el primer enfrontament que es disputarà enguany a la capital catalana.

Un bon moment per guanyar

Els blaugranes arriben havent jugat només un partit aquesta temporada. Va ser la setmana passada a la pista de l’actual campió en un partit en el qual els blaugranes van poder aguantar tres períodes. Després, el físic va jugar una mala passada als blaugranes que van acabar caient per 4-2.

Tot i la derrota, Oriol Rubio, un dels capitans de l’equip, ha assegurat a www.fcbarcelona.cat que “estem molt satisfets de la imatge que vàrem donar la setmana passada”. Tanmateix, Rubio reconeix que “cal millorar l’aspecte físic, però crec que a nivell de joc i de mentalitat hem millorat”.

En relació al partit de demà, a les 21.30h, el jove jugador blaugrana ha recordat que “el Puigcerdà encadena 3 derrotes i això els fa molt perillosos”. El Barça doncs buscarà sumar la primera victòria de la temporada davant d’un necessitat Puigcerdà, en un partit que es jugarà a la Pista de Gel del FC Barcelona amb entrada gratuïta. En aquest sentit Rubio ha animat a tots els aficionats del Barça a acompanyar a l’equip durant tota la temporada perquè “volem que la gent s’enganxi i que aquesta temporada la pista estigui plena”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut