S’inaugura oficialment la Penya Barçamania de Moscou

S’inaugura oficialment la Penya Barçamania de Moscou

El passat 29 de setembre el Pub John Donne de Moscou va acollir l’acte d’oficialització de la PB de Moscou, amb Jordi Gratacós i Antoni Freire en representació del FC Barcelona

El cap de setmana passat va tenir lloc l’acte d’inauguració de la Penya Barçamania de Moscou al Pub John Donne de la ciutat. Una jornada que va comptar amb la presència de Jordi Gratacós, Technical Director Barça Academy Moscow, i Antoni Freire, President de la Federació de Penyes del FC Barcelona de la Zona Món.

L’acte va donar el tret de sortida a les 14.00h del dissabte dia 29 de setembre amb l’arribada dels representants del Club, que van ser rebuts per Alexey A. Stepanov, president de la Penya Barçamania de Moscou; George Nemikyn, president de la Penya Blaugrana de Sant Petersburg i Levon Srobyanb, president de la Penya Blaugrana Osos Rusos de Noginsk, entre d’altres figures institucionals relacionades amb el món penyístic rus. 

Després de la tradicional ronda de salutacions entre els representants institucionals catalans i russos, l’acte va prosseguir amb un àpat en forma de bufet que va donar cabuda i participació, també, als membres de la penya i altres convidats.

Durant la jornada, tant els representants del FC Barcelona com els penyistes, venien carregats de sorpreses en forma de vídeo. La nova penya va voler presentar-se davant dels assistents mitjançant una projecció sobre la pròpia entitat. El Club, per la seva banda, va optar per homenatjar la recent inaugurada entitat penyística amb un vídeo-salutació a càrrec de Jordi Cardoner i Casaus, Vicepresident Primer del FC Barcelona.

La penya de Moscou es va mostrar d’allò més activa mitjançant la presentació d’un seguit d’iniciatives com ara la seva pàgina web oficial; l’únic portal d’internet en rus amb informació sobre el FC Barcelona i el seu entorn, la presentació de les activitats previstes i de l’equip de futbol de la Penya. Projectes que denoten no només el dinamisme sinó també la solidaritat que caracteritza la Penya, la qual compta amb un projecte caritatiu anomenat Charity Fund “Happy”. 

Un final de jornada marcat per la germanor blaugrana 

La trobada no podia acabar de millor manera: a les 17.15h de la tarda, els assistents van parar motors per sintonitzar amb el partit FC Barcelona – Athletic de Bilbao, el qual van gaudir tots plegats fent mostra de l’esperit que els agermana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut