El Glasgow City, el rival dels vuitens de la Champions League

El Glasgow City, el rival dels vuitens de la Champions League

L’anada es disputarà al Miniestadi el 17 d’octubre i la tornada, a Escòcia, l’1 de novembre
El Glasgow City FC serà el rival del Barça Femení als vuitens de final de la Lliga de Campions. Així ho ha decretat el sorteig celebrat aquest dilluns al migdia a Nyon (Suïssa). L’anada es disputarà al Miniestadi el 17 d’octubre (19.00h) i la tornada, a Escòcia, l’1 de novembre (19.30, hora local).

El Barça, cap de sèrie número quatre del sorteig gràcies a la seva bona trajectòria europea en les últimes temporades, només es podia afrontar a un dels equips del segon bombo, els de menor coeficient.

El Glasgow City és l’equip de referència a Escòcia , on ha guanyat les onze últimes Lligues. Es tracta d’un conjunt físicament potent, que aporta jugadores al combinat nacional que ja s’ha classificat per al Mundial 2019. Provinent de la fase prèvia, el Glasgow City es va desfer del Somatio Barcelona (Xipre) als setzens per un global de 2-1.

Les valoracions de la capitana Vicky Losada

“És un equip amb jugadores de gran experiència, ben plantat defensivament i està en una bona dinàmica tant pel passi a vuitens com en l’equip nacional per la seva primera classificació per a un Mundial”.

“Destacaria que el partit de Glasgow serà molt dur, perquè se sentiran fortes amb la seva afició, apassionada d’aquest esport. Hem de fer una bona feina a casa”.

“No hem de subestimar cap rival i menys després del que vam viure en l’eliminatòria amb el BIIK. Aquella experiència és un aprenentatge més que té l’equip”.

Les altres eliminatòries

FC Zuric – Bayern Munic
Wolfsburg – Atlètic de Madrid
Ajax – Olympique Lió
Linköpings – París Saint-Germain
Chelsea – Fiorentina
Rosengard – Slavia Praga
LSK Kvinner – Brondby
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut