Barça Lassa - MoraBanc Andorra: Un rival sempre perillós

Barça Lassa - MoraBanc Andorra: Un rival sempre perillós

Els blaugranes busquen el tercer triomf seguit de la temporada per mantenir-se en el lideratge de la Lliga Endesa (17 h, Movistar Deportes)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 17 hores i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), un MoraBanc Andorra que, igual que els catalans, també compta els partits per victòries fins al moment. El Barça ja sap què és enfrontar-se al conjunt andorrà, actual campió de la Lliga Catalana després d’haver superat els blaugranes a Lleida per 76-94.

El rival

Ha canviat diferents peces de cara a la nova temporada, entre les quals l’entrenador, que ara és Ibon Navarro, però continua sent un equip sòlid i amb moltes armes. El MoraBanc ha sumat dos triomfs en els dos partits disputats fins ara –contra el Múrcia i a la pista del Divina Seguros Joventut–, i es plantarà al Palau amb el repte de tancar la setmana amb un altre triomf a domicili. El seu jugador més destacat és el nouvingut Shayne Whittington, amb 13,5 punts per partit, tot i que noves incorporacions com Vitali (9,5) i Ennis (9,5) també poden sobresortir en qualsevol moment. Cal no oblidar tampoc homes que ja hi eren el curs passat, com Albicy, Jelínek, Shurna, Diagne i Stevic.

El Barça

Arriba en un bon moment al partit contra el MoraBanc després d’haver superat el BAXI Manresa aquest dijous per 78-88. Els de Pesic, que també van sumar el triomf en el partit inaugural de la temporada contra l’Herbalife Gran Canària (98-78), buscaran la tercera victòria a la Lliga Endesa per seguir en el lideratge de la competició. Svetislav Pesic podrà comptar amb els mateixos homes que en els dos primers partits del torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut