Ja preparen la Champions sobre pista de goma

Ja preparen la Champions sobre pista de goma

L’equip s’entrena durant dos dies a les instal·lacions del Jesús-Maria de Sant Gervasi per adaptar-se a la superfície que també es trobarà a Halle durant la Main Round

Torna la competició europea amb l’estrena de la nova UEFA Futsal Champions League, que substitueix l’antiga UEFA Futsal Cup. El Barça Lassa debutarà a la Main Round i tindrà com a rivals el KB United francès, el Benfica portuguès i el Halle-Gooik belga. La competició tindrà lloc a Bèlgica, a l’Sportcomplex de Bres, a partir de dimecres que ve, i fins dissabte dia 6 d’octubre.

Pista de goma

Els partits es jugaran sobre pista de goma, i aquesta és una de les principals particularitats, i també una dificultat afegida, que ha de tenir en compte l’equip a l’hora de preparar la Main Round.

Per aquest motiu, Andreu Plaza ha programat dues sessions de treball al poliesportiu Jesús-Maria de Sant Gervasi, que compta amb una superfície de goma molt semblant a la que es trobarà el Barça Lassa a Bèlgica. L’equip ha treballat aquest diumenge i tornarà a treballar demà dilluns sobre pista de goma per facilitar l’adaptació a la superfície que es trobarà a Halle.

Programa de treball

El Barça tornarà a entrenar-se demà dilluns al matí al poliesportiu Jesús-Maria a partir de les 10h en una sessió a porta tancada. A les 16h, roda de premsa al Palau amb l’entrenador Andreu Plaza, el jugador Dyego Zuffo i el manager Txus Lahoz. I a les 18:30h, sortida de l’aeroport del Prat cap a Brussel·les. Dimarts, doble sessió de treball a Halle, amb roda de premsa i entrenament oficial a la tarda. I a partir de dimecres comença la competició: Barça Lassa-KB United (dimecres, 17:30h); Barça Lassa-Benfica (dijous, 17:30h) i Barça Lassa-Halle Gooik (dissabte, 20h). Tots els partits s’emetran en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut