El Palau Blaugrana aixeca el teló de la Lliga Endesa 2018/19

El Palau Blaugrana aixeca el teló de la Lliga Endesa 2018/19

Els de Svetislav Pesic reben l’Herbalife Gran Canària en el que serà el partit inaugural de la competició (21:30h)

El Barça Lassa rep aquest dijous 27, a les 21:30h i en directe per Movistar Deportes, l’Herbalife Gran Canària en el que serà el debut de l’equip a la Lliga Endesa. De fet, el duel entre catalans i canaris serà el partit inaugural de la competició domèstica. Els de Svetislav Pesic podrien recuperar per a aquest partit a Pau Ribas, que ha estat baixa en els últims partits per unes molèsties en els isquiotibials, però que ja s’ha exercitat amb el grup.

El rival

L’equip que entrena Salva Maldonado debutarà aquesta temporada a l’Eurolliga després d’haver disputat les semifinals de la Lliga Endesa el curs 2017/18. Els canaris han incorporat jugadors de gran nivell com Clevin Hannah, DJ Strawberry, Chris Evans, Kim Tillie o Nelson, que torna després de cessió, que s’afegeixen al gruix de jugadors que tan bé va competir el curs passat: Eriksson, Paulí, Rabaseda, Oliver, Pasecniks, Báez, Balvin i Fischer.

El Barça

A poc a poc va recuperant efectius i després que Kevin Séraphin rebés l’alta mèdica, qui podria tornar a les pistes és Pau Ribas, que s’ha entrenat amb el grup, però la seva participació encara és dubtosa. Els blaugranes, que volen vèncer i agradar a la seva afició en el debut a la Lliga, volen oblidar la derrota a les semifinals de la Supercopa Endesa i començar amb bon peu la competició regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut