Svetislav Pesic: “El nostre primer objectiu és fer tornar la gent al Palau”

Svetislav Pesic: “El nostre primer objectiu és fer tornar la gent al Palau”

El tècnic del Barça Lassa comenta que “els rivals, quan venen al Palau, han de saber on juguen i contra qui juguen”

Svetislav Pesic va comentar en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Herbalife Gran Canària, que es disputa aquest dijous (21:30h) al Palau Blaugrana, que un dels grans objectius, tant seu com de la plantilla i del Club, és “fer tornar els aficionats al Palau, jo no puc veure el nostre pavelló sense gent”.

Fer tornar la gent

“Quan jo vaig estar a Barcelona en la primera etapa, el Palau sempre estava ple. Quan vaig tornar, al febrer del 2018, poc més de 3000 espectadors. I vam acabar la temporada amb més aficionats però el Barça, amb els seus objectius i història, no pot viure del passat. Només importa l’ara i el futur i amb la gent del Club i els jugadors hem parlat que l’objectiu és fer tornar la gent al Palau”.

Respecte del rival

“Sabem que perquè ens tornin a respectar, els rivals ens han de respectar. Els rivals, quan venen al Palau, han de saber on juguen i contra qui juguen. Això serà possible si, òbviament, guanyem i juguem un bàsquet modern. Si no guanyes, no és bàsquet modern. Si guanyes, la gent ve i et dona suport. Tenim un equip amb qualitat, que pot jugar bàsquet atractiu per a l’aficionat i que t’ajuda a millorar com a equip i guanyar”.

Bona actitud i guanyar

“Estic 100% segur que els nostres jugadors saben que si juguen bé, que si tenen bona actitud, els jugadors vindran. El Barça ha de fer tot el que pugui com a Club, però si no guanyes no pots esperar els aficionats al Palau. No espero que contra l’Herbalife Gran Canària el Palau estigui ple, ni que juguem perfecte, però en els pròxims partits, si millorem, esperem provocar interès dels nostres aficionats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut