Fundació Albacete – Barça Femení: Gran victòria per seguir invictes a la Lliga (1-6)

Tercera victòria consecutiva en Lliga en un partit en què les de Fran Sánchez han demostrat la seva capacitat ofensiva

La Ciutat Esportiva Andrés Iniesta ha estat testimoni de la tercera victòria del Barça Femení a la Lliga (1-6). En aquest cas, el rival ha estat la Fundació Albacete. Les blaugrana han dominat el joc durant tot el partit i s’han endut els tres punts cap a casa amb autoritat. Un doblet d’Aitana i els gols de Mariona, Martens, Losada (gol olímpic) i Andonova de falta han certificat la victòria del combinat blaugrana.

La Fundació Albacete, que havia arrencat la temporada amb dues victòries i una derrota, ha començat el partit pressionant la sortida de la pilota de les jugadores del Barça. Però el pla de partit de les blaugrana era clar: dominar la pilota i arribar a la porteria local. I així ha estat. Durant els primers compassos del matx, les blaugrana han tingut grans ocasions per obrir la llauna. Però la bona actuació de la portera local Elena de Toro ha desbaratat totes les ocasions clares culers.

Arriben els gols al tram final del primer temps

Però al minut 41, després d’una sèrie de rebots dins l’àrea, Marta Torrejón ha aconseguit centrar la pilota cap a Mariona, que només ha hagut d’empènyer la pilota per inaugurar el marcador. Tot seguit, la subtilesa d’Aitana Bonmatí li ha servit per anotar un autèntic golàs. I és que la jugadora formada al futbol formatiu blaugrana ha xutat amb l’interior des de la frontal per col·locar la pilota a l’escaire del pal llarg de la porteria manxega per col·locar el 0-2 abans del descans.

La sentència, a la segona part

Els segons 45 minuts han seguit amb la mateixa intensitat atacant blaugrana. Però, aquest cop, la portera local no ha pogut evitar la golejada. Martens, al minut 63, ha fet el tercer després d’una paret amb Aitana i definir amb classe.

La mateixa Aitana ha tornat a enlluernar els aficionats amb el 0-4 després d’una gran acció personal als 70 minuts de joc. Corria el minut 85 i la festa blaugrana encara no havia acabat. En un servei de córner, Vicky Losada ha marcat un gol olímpic que ha deixat bocabadats a tots els aficionats. I quan les jugadores de l’Albacete encara estaven paint el cinquè gol, Andonova, que havia entrat per Alexia Putellas al 67, ha marcat de falta directa.

Els últims minuts del matx han estat frenètics. I és que Carmen ha marcat el gol de l’honor al minut 89, un gol que suposa la primera diana en contra del Barça Femení a la Lliga Iberdrola.