Barça Lassa – Naturpellet Segovia: Golejada a cop de pissarra (7-1)

El conjunt d’Andreu Plaza suma un nou triomf gràcies al seu poder ofensiu i domini de l’estratègia en el debut de Dídac Plana amb l’equip a la lliga

Nou triomf amb autoritat del Barça Lassa al Palau Blaugrana. El conjunt culer ha superat per 7-1 un Naturpellet Segovia que s’ha vist aclaparat per la potència ofensiva barcelonista. Adri Ortego i Ferrao, amb un doblet cadascun, Lozano, Adolfo i Dyego han marcat els gols blaugrana. Per part segoviana, el gol ha arribat mitjançant les botes de Pedro. Aquest resultat permet el conjunt culer dormir, una setmana més, al capdamunt de la classificació.

Els gols han arribat molt aviat al Palau Blaugrana. Adri Ortego ha marcat el seu primer gol a la lliga aquesta temporada al minut tres després de rematar un servei de banda d’Adolfo. I dos minuts després ha arribat el 2-0, en un córner picat per Arthur rematat pel capità Sergio Lozano. Les dues dianes matineres han atorgat al Barça Lassa el control absolut d’un duel on, a la primera part, només hi ha hagut color blaugrana.

L’equip ha seguit provant al porter visitant sense pietat i, al minut 17, Ferrao s’ha inventat una canonada creuada per batre Alberto (3-0). Ha tingut temps el conjunt blaugrana de fer-ne un quart gol abans del descans, ja que Adolfo ha pujat el 4-0 a l’electrònic amb un fort xut des de la banda dreta.

Dídac frena la reacció d’orgull visitant

El porter maresmenc, que ha debutat aquesta nit a la competició amb el Barça Lassa, també ha tingut oportunitat per lluir-se, realitzant dues aturades de mèrit als primers minuts de la segona meitat. Dyego s’ha afegit a la golejada amb un golàs de volea, de nou en una jugada d’estratègia, al minut 26.

La diana del ‘7’ semblava haver trencat definitivament el Naturpellet Segovia, que s’ha refet per marcar en una bona acció individual de Pedro al minut 30. Tot i això, una combinació entre Arthur, Dyego i Ferrao ha suposat el 6-1 a falta de set minuts pel final del matx.

A partir d'aquest instant, el conjunt entrenat per Diego Gacimartín ho ha provat amb porter jugador, però als darrers instants de duel ha estat Adri Ortego qui ha tancat la golejada (7-1) amb un gran xut a l’escaire. Així doncs, tercer triomf seguit del Barça Lassa al Palau Blaugrana, que manté el seu camí immaculat a la competició.