Barça Lassa – Barcelos: Victòria contundent i a la final! (6-2)

Els culers han superat amb claredat al conjunt portuguès i diumenge disputaran la final de Copa Continental contra el Porto, en busca del que seria el 120è títol de la història de la secció

Gran victòria del Barça Lassa davant el Barcelos (6-2). El conjunt culer no ha donat opció als portuguesos i diumenge disputaran la final de la Copa Continental davant el Porto. Els homes d'Edu Castro han superat amb claredat al seu rival gràcies als gols de Pablo Álvarez, Joao Rodrigues (2), Alabart, Bargalló i Marc Gual en un gran partit de tot l'equip.

Inici amb domini blaugrana

Com de costum, el matx ha començat de manera positiva per als blaugrana, que als tres minuts de joc ha vist com Pablo Álvarez avançava al Barça Lassa al marcador. Bon contracop culer i l'argentí no ha perdonat per situar l'1-0 al marcador (minut 3).

El domini dels d'Edu Castro ha seguit vigent, i ha estat precisament el portuguès Joao Rodrigues l'encarregat d'augmentar el marcador. Bona assistència de Pau Bargalló i segon gol barcelonista per plasmar encara més la superioritat culer (2-0, minut 16). A falta de 46 segons per al descans, Marc Gual i Hugo Costa han vist la cartolina blava, però el matx ha marxat al segon temps amb el 2-0 al marcador.

Els blaugrana han iniciat el segon temps en cerca del tercer, sabedors que el partit encara estava molt obert. I així ha estat. Gran acció d'Ignacio Alabart aixecant i picant la bola suaument sobre el porter rival per situar el 3-0 (minut 31). Quan semblava que el Barça Lassa encarrilava el matx, ha arribat la rèplica portuguesa mitjançant Alvarinho, que ha rematat la bola després d'una primera aturada d'Egurrola (3-1, minut 33).

Sentència culer

Els culers, però, no han baixat la guàrdia i el quart no ha trigat en arribar: Blava per a Gonçalo Nunes i gol de Pau Bargalló de falta directa (4-1, minut 37). Només quatre minuts després, Marc Gual ha sentenciat el matx amb el 5-1 (minut 43) i Joao Rodrigues ha culminat el seu doblet amb el 6-1 (minut 45). Ja als darrers compassos de partit, Hugo Costa ha maquillat el marcador amb el 6-2 definitiu (minut 47).

Finalment, victòria clara i contundent del Barça Lassa davant el Barcelos (6-2) que permetrà als blaugrana jugar una nova final europea. Els culers es disputaran el títol davant el Porto, que ha superat al Lleida (5-3) en l'altre semifinal de la Copa Continental. La gran final tindrà lloc diumenge a les 18.00 hores, on els barcelonistes buscaran la que seria la 18a Continental -la primera amb el nou format de Final Four- i el 120è títol oficial de la secció.