Leo Messi, a l’11 FIFPRO de la FIFA

Leo Messi, a l’11 FIFPRO de la FIFA

El crac argentí forma part de l’equip ideal de la FIFA del curs 2017-18, on apareix des de la temporada 2006-07. Un total de 12 anys seguits entre els millors del món

Leo Messi forma part de l’11 FIFPRO de la FIFA per 12a temporada consecutiva. El crac argentí ha estat inclòs a l’equip ideal que confecciona la FIFA cada any per premiar als millors jugadors del món en cada posició, un 11 on hi apareix la figura del crac barcelonista des de la temporada 2006/07. Sens dubte, una clara mostra de l’espectacular carrera que acumula Messi, mantenint-se any rere any a un nivell estratosfèric.  

Un 11 FIFPRO de la temporada 2017/18 on, a part del capità blaugrana, també hi apareixen De Gea, Dani Alves, Ramos, Varane, Marcelo, Modric, Kanté, Hazard, Mbappé i Cristiano Ronaldo.  

A més, la FIFA també ha entregat el premi de Millor Jugador del 2018 a Luka Modric, Millor Jugadora a Marta Vieira, Millor Entrenador Masculí a Didier Deschamps, Millor Entrenador Femení a Reynald Pedros, Millor Porter a Thibaut Courtois, el Trofeu Puskas a Millor gol per a Mohamed Salah, Premi dels Fans per a la selecció del Perú i el Premi al Fair Play a Lennart Thy.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut