FC Barcelona Femení – BIIK Kazygurt: Entrades anticipades gratuïtes a taquilles a partir del dilluns

FC Barcelona Femení – BIIK Kazygurt: Entrades anticipades gratuïtes a taquilles a partir del dilluns

Els socis podran recollir a partir de dilluns que ve i la resta de públic, dimarts, els tiquets per a la tornada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League, el 26 de setembre, al Mini

El FC Barcelona Femení – BIIK Kazygurt, corresponent a la tornada dels setzens de final de la Lliga de Campions, serà d’entrada gratuïta al Miniestadi. Els socis i aficionats que vulguin assistir al duel del dimecres 26 de setembre a les 18.00h podran recollir les seves entrades anticipades a les taquilles dels Accessos 9 i 15 del Camp Nou.

En primer lloc, els socis del Club podran recollir les seves entrades –fins a un màxim de 6 per carnet- a partir del dilluns 24 a les Taquilles dels Accessos 9 i 15 del Camp Nou, des de les 9.30h.

Posteriorment, el públic en general podrà recollir gratuïtament els tiquets –fins a un màxim de 6- a les Taquilles dels Accessos 9 i 15 a partir del dimarts 25 a les 9.30h.

Cal recordar que totes les persones que vulguin accedir al Miniestadi, siguin de l’edat que siguin, hauran de tenir una entrada adjudicada.

Els dies 24 i 25, els horaris d’obertura de les Taquilles dels Accessos 9 i 15 seran de 9.30h a 19.00h. El mateix dimecres serà entre les 9.30h i les 18.45 h a les Taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El públic que assisteixi al Barça-BIIK Kazygurt amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou, a través de l’Accés 14.

El conjunt que dirigeix Fran Sánchez necessita remuntar el 3-1 del partit d’anada, jugat al Kazakhstan, per accedir a la següent ronda de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut