Sergi Samper rep l'alta mèdica

Sergi Samper rep l'alta mèdica

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres al camp Tito Vilanova

Sergi Samper ha rebut l'alta mèdica després de l'entrenament d'aquest divendres. El '16' blaugrana s'ha recuperat, doncs, de l'esquinç al lligament lateral intern del turmell esquerre patit el passat 22 d'agost. Abans, s'havia perdut la gira per unes molèsties al genoll esquerre.

Entrenament amb tots menys Arthur

Després del dia de descans d’aquest dijous i un cop digerida la primera victòria europea, cal posar fil a l’agulla i centrar-se en la Lliga per preparar el primer duel català de la temporada. La plantilla del primer equip ha tornat aquest divendres als entrenaments en una sessió matinal al camp Tito Vilanova en la qual han participat els jugadors disponibles del primer equip menys Arthur, que ha fet treball específic.

El proper entrenament ja serà aquest dissabte a les 18.00 hores, en l’última sessió abans de rebre al Girona al Camp Nou diumenge a les 20.45 hores en la cinquena jornada de Lliga. Abans de l’entrenament, el tècnic Ernesto Valverde sortirà en roda de premsa a les 17.00 hores a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut