Divina Seguros Joventut-FC Barcelona Lassa: Derrota en un primer amistós molt igualat (65-62)

Els homes de Pesic s’han estrenat amb una derrota contra el conjunt de Badalona, a Sant Julià de Vilatorta

El Barça Lassa no ha pogut endur-se la victòria en l’amistós contra el Divina Seguros Joventut (65-62). El partit ha estat molt igualat en tots els quarts i s’han pogut veure els primers minuts de les noves incorporacions del conjunt d’Svetislav Pesic: Chris Singleton, Kevin Pangos, Jaka Blazic, Artem Pustovyi, Kyle Kuric i Rolands Smits. Precisament els màxims anotadors per al Barça han estat Pangos i Smits, amb 10 punts.

La primera meitat ha estat molt igualada i amb pocs punts (28-28). Al primer quart, el Barça Lassa ha començat amb els punts anotats per Claver, Tomic i Singleton. El Joventut, però, ha augmentat la intensitat i mitjançant Laprovittola Dakota Mathias ha aconseguit posar-se per davant. Un triple de Pangos ha establert l’empat 12-12 al final dels 10 primers minuts.

Al segon quart els culers, superiors físicament, sobretot en el rebot, han buscat anotar des del triple i Smits ha estat l’encarregat de fer-ne dos. Laprovittola ha liderat novament el Joventut de Badalona i ha anotat set punts gairebé consecutius i finalment el partit ha marxat al descans amb 28-28 al marcador.

El partit, decidit en el tram final

A la segona meitat el Joventut ha aconseguit marxar en el marcador gràcies als punts de Dakota Mathias i Dawson. D’altra banda, al Barça Lassa li ha faltat la fluïdesa de la primera meitat. Al tercer quart s’han pogut veure cistelles de qualitat, accions destacades però diverses interrupcions i el resultat quedava 46-44 al final dels primers 30 minuts.

Ha estat a l’últim quart, amb tres triples seguits de Dakota Mathias, quan el partit arribava a la màxima diferència (57-52). L’equip de Pesic, buscant anotar punts, ha començat a jugar de manera més individual, i accions aïllades d’Oriola i Heurtel han tornat a igualar el partit.

El matx ha estat obert fins al final, però alguns errors, sobretot en tirs lliures, han fet que finalment els blaugranes no es poguessin endur la victòria (65-62). El proper test dels blaugranes serà aquest dissabte contra el BAXI Manresa, corresponent a la semifinal de la Lliga Catalana.