Els socis no abonats podran disposar dels abonaments sancionats de l'acció antifrau

Els socis no abonats podran disposar dels abonaments sancionats de l'acció antifrau

Les 2.821 localitats corresponents als abonaments suspesos s’oferiran immediatament i de manera gratuïta a tots els socis no abonats majors de catorze anys i amb un mínim d'un any d’antiguitat de soci

La Junta Directiva ha aprovat posar a disposició dels socis no abonats, com a invitacions, els abonaments que han quedat temporalment suspesos a conseqüència de les sancions imposades per la Comissió de Disciplina del Club, arran de l’acció antifrau duta a terme en el decurs del darrer Clàssic disputat al Camp Nou.

Les 2.821 localitats corresponents als abonaments suspesos s’oferiran immediatament a cada partit i de manera gratuïta a tots els socis no abonats majors de catorze anys i amb un mínim d'un any d’antiguitat de soci. Els interessats a disposar d’aquestes invitacions hauran de fer la petició a través d’un formulari que hauran d’omplir abans de cada partit. En cas que la demanda superi la xifra d’invitacions ofertes, es farà un sorteig entre tots els sol·licitants.

Les invitacions s’assignaran de manera aleatòria, a través d’un sistema informàtic. Aquestes entrades seran nominals, personals i intransferibles. Els socis i sòcies agraciats que, sense previ avís, no facin ús de les seves invitacions no podran sol·licitar-ne cap més durant aquesta temporada.

El nombre d’invitacions a disposició d’aquest col·lectiu s’anirà reduint progressivament, a mesura que els abonats sancionats vagin exhaurint el seu termini de suspensió.  

Condicions per accedir a l’estadi amb l’entrada

Els socis guanyadors rebran un correu electrònic a partir de 48 hores abans de l’inici del partit amb l’entrada gratuïta (amb la localitat ja assignada).

S’haurà d’accedir a l’estadi obligatòriament per l’accés que indiqui a l’entrada , que serà el número 4 del Gol Nord. Allà es farà un control d’identitat del soci, que haurà de mostrar el carnet de soci i el DNI o document identificatiu. 

En el cas que el soci agraciat, no sigui el que accedeix a l’Estadi, es denegarà l’accés.

No s’acceptaran autoritzacions ni cessions.

Calendari per sol·licitar les invitacions

Partits cap de setmana:

Obertura formulari:      Dijous setmana anterior partit
Tancament formulari:  Dilluns setmana partit
Sorteig:                          Dimarts setmana partit
Comunicació:               Dimarts/dimecres setmana partit

Partits entre setmana

Obertura formulari:      Dilluns setmana anterior
Tancament formulari:  Dimecres setmana anterior
Sorteig:                          Dijous setmana anterior
Comunicació:               Dijous/divendres setmana anterior

La sol·licitud d’entrades per al partit amb el Girona s'obrirà el dijous 13 de setembre.

Primera valoració del canvi en el model del Seient Lliure

La Junta Directiva ha estat informada dels primers dies de funcionament del nou model del Seient Lliure. El Club ha constatat que l’alliberament dels seients es fa amb un marge d’antelació molt superior al de la temporada passada.

D’altra banda, el fet de poder comptar amb aquest marge temporal ja ha tingut conseqüències molt positives des del punt de vista social. Així, al darrer partit jugat al Camp Nou, el nombre d’entrades incloses al programa d’invitacions infantils, per a menors de catorze anys, va passar de 3.000 a 5.000, i els socis no abonats van poder gaudir d’un descompte del 50% en el preu de l’entrada. Aquesta mesura, fruit de l’aplicació del nou model, es mantindrà en tots els partits de la primera volta de la Lliga, amb l’excepció del partit contra el Reial Madrid.

La Junta Directiva vol subratllar que l’objectiu fonamental d’aquest nou model del Seient Lliure és el de continuar fomentant l’assistència al Camp Nou, amb un criteri social i en benefici del conjunt de l’Entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut