"La Jaula de las Locas" ofereix entrades al 2x1 per als socis del Barça

La promoció és vàlida per a les funcions del divendres 21 de setembre, a les 21.30 h, i dissabte 22, a les 22.00 h, al Teatre Tívoli

Els socis del FC Barcelona disposen d'una promoció 2x1 per a les funcions del musical "La Jaula de las Locas" del divendres 21 de setembre, a les 21.30 h, i dissabte 22 a les 22.00 h al Teatre Tívoli de Barcelona. Aprofiteu aquesta oferta per aconseguir cada soci dues entrades al preu d'una.

Per adquirir les vostres entrades cal dirigir-se a l'enllaç de sota i utilitzar el codi promocional: LAJAULAFCB 

La vida comença avui!

La plàcida vida de parella d'Albin i Georges, propietaris del club nocturn La Cage aux Folles de Saint Tropez, es veu totalment alterada per una notícia inesperada. Jean Michel, el fill de Georges, es va a casar amb la filla d'un diputat ultraconservador, acèrrim defensor dels valors més tradicionals en la vida familiar. La trobada explosiva entre dues famílies tan diferents desencadena una divertidíssima comèdia plena d'amor i de situacions delirants.

Inspirada en la popular obra de Jean Poiret, el musical és fruit del talent de Jerry Herman i Harvey Fierstein. Amb nou premis Tony i tres Drama Desk Award, "La Jaula de las Locas" s'ha representat ininterrompudament per tot el món des de la seva estrena. Aquesta temporada, arriba al Teatre Tívoli en una espectacular versió dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix.

"La Jaula de las Locas" és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva. Una atrevida posada en escena, sorprenents coreografies, exuberant disseny de vestuari i una temàtica universal, el converteixen en un dels musicals més aclamats de la història. Cada funció transforma "La Jaula" en una festa, una celebració de la joie de vivre que se sap com comença, però mai com acaba!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut