Comença el batxillerat a La Masia

Comença el batxillerat a La Masia

50 joves esportistes blaugranes, cursen el batxillerat a les instal·lacions de la residencia blaugrana

El passat dimecres els residents de La Masia que cursen estudis a primària i secundària van iniciar les classes del curs 2018/19 i el divendres ha estat el dia on els esportistes blaugranes que estudien 1r i 2n de batxillerat a La Masia han iniciat el contacte acadèmic amb el nou curs.

Aquests 50 joves ja segueixen dinàmiques d’entrenaments matinals amb els seus equips, fet que implica que no poden seguir els horaris de classes diürns. Per tal de que els joves esportistes blaugranes puguin continuar els seus estudis mentre juguen, fa anys que el Club va arribar a un acord amb l’Escola Lleó XIII.

Gràcies aquest acord els professors i tutors venen totes les tardes a La Masia per impartir les classes i d’aquesta manera els joves blaugranes poden seguir els seus estudis de batxillerat.

Avui s’ha donat el tret de sortida al nou curs a l’Auditori de La Masia, amb el director de la residencia, Juanjo Luque, la responsable acadèmica Anna Amelibia i els coordinadors, tutors i professors de l’escola Lleó XIII.

D’aquest batxillerat formen part jugadors blaugranes residents i no residents a La Masia, jugadores del futbol femení i hi han esportistes de tots els esports professionals del Club. Els 50 alumnes són la participació més alta de la historia en el batxillerat de La Masia i demostren la ferma aposta del FC Barcelona per la formació dual (esport i estudis) dels joves i les joves de les categories de formació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut