La Junta Directiva impulsa nous avantatges per als socis a les botigues del Club

La Junta Directiva impulsa nous avantatges per als socis a les botigues del Club

Els socis podran gaudir d'un descompte del 40% per la compra de la primera equipació, personalitzada amb el nom i el distintiu de Campions de Lliga 2017/18 del 5 al 17 d'octubre

En el marc dels nous avantatges socials impulsats per la Junta Directiva, s’ha aprovat un paquet de beneficis exclusius per als socis a les botigues del Club, que s’activaran a partir del dia 5 d’octubre:

  • Descompte del 40% per la compra de la primera equipació, personalitzada amb el nom i el distintiu de Campions de Lliga 2017/18. Aquest descompte serà aplicable per a tots els socis, de manera universal, sense cap escalat i per a una única compra, i exclusivament a la Megastore del Camp Nou i a la botiga del passeig de Gràcia. Per accedir a aquesta promoció i rebre el corresponent bonus personalitzat els socis interessats s’hauran d’inscriure prèviament en un registre on-line.
  • L’accés a aquesta promoció serà per a un període de temps concret, del 5 al 17 d’octubre. Abans s’obrirà el procés de registre on-line, que serà obligatori per a tots els socis que vulguin acollir-se a aquesta promoció, entre els dies 24 i 30 de setembre.
  • Es dobla el descompte actual del soci, que passarà d’un 5% a un 10%, per la compra de qualsevol producte. Aquest descompte serà aplicable a totes les botigues Barça.
  • Taulell sense cues a la Botiga Barça del Camp Nou.
  • Atenció personalitzada per als socis del Club a les botigues del Camp Nou, el passeig de Gràcia i La Roca.
  • Dia del Compromissari. Descompte especial d’un 30% al llarg de tot el dia de la celebració de l’Assemblea de Compromissaris, en la compra de qualsevol producte a la Megastore, només per als compromissaris acreditats.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut