Barça Lassa – MoraBanc Andorra: A per la 22a Lliga Catalana!

Barça Lassa – MoraBanc Andorra: A per la 22a Lliga Catalana!

Els de Svetislav Pesic busquen la desena Lliga Catalana consecutiva contra l’Andorra, la que seria la 22a de la història de la secció (20h, Esport3)

El Barça Lassa busca aquest dissabte al Barris Nord de Lleida la 22a Lliga Catalana de la secció, que seria la desena consecutiva (20h, Esport3). Els blaugranes se les hauran contra el Morabanc Andorra, que en la seva semifinal va superar el Divina Seguros Joventut (83-75), mentre que els de Pesic van fer el mateix contra el BAXI Manresa (78-63) en un matx que es va decidir en el tram final.

El rival

Ha canviat diferents jugadors respecte el curs passat, com també l’entrenador que ara és Ibon Navarro. Homes com Ennis, Vitali, Upshaw o Rafa Luz reforcen un equip que ja comptava amb homes de nivell com Albicy, Walker, Jelínek, Diagne, Stevic o Shurna. En la semifinal contra el Divina Joventut, el MoraBanc va tenir en Walker (18), Shurna (13), Vitali (11) i Diagne (10), els seus homes més destacats.

El Barça

Arriba amb tots els jugadors que van viatjar a Lleida disponibles, amb el dubte d’Atou Diagne, amb molèsties, i vol sumar el primer títol oficial del curs. Els blaugranes van haver de patir d evalent a les semifinals per superar un BAXI Manresa que fins els minuts finals del tercer quart sempre va estar dins del partit i fins i tot per davant en el marcador. L’experiència de Tomic, Claver i Heurtel va ser clau per poder jugar la primera final de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut