La Lliga Catalana del segle XXI ja té color blaugrana

La Lliga Catalana del segle XXI ja té color blaugrana

Amb el títol assolit a Igualada, Sergi Panadero assoleix el seu 50è títol com a jugador blaugrana

Era el títol que es resistia. La Lliga Catalana aconseguida el dimarts 11 de setembre era molt desitjada per a la secció d’hoquei patins. Sobretot perquè era una competició que el Barça Lassa només s'havia sumat al palmarès entre el curs 1994/95 i el 1997-98. L’assolida a Igualada va ser la cinquena de la secció més llorejada del FC Barcelona, sumant un total de 119 títols.

La temporada 1998/99 no es va participar en una competició que es va deixar de fer fins el curs 2015/16. Llavors es va perdre la final contra el Vendrell a la tanda de faltes directes, el curs 2016/17 no es va competir a la fase final per una estada ja compromesa a Portugal i la campanya 2017/18 es va perdre la semifinal davant el Noia Freixenet. Aquesta vegada sí va haver-hi final feliç gràcies al gol de Pau Bargalló a la pròrroga i Egurrola va poder aixecar l’únic trofeu que li faltava.

La primera per a tots i el títol 50 de Panadero

Per a Egurrola, que suma 67 títols al seu palmarès, la Lliga Catalana era l’única competició que havia disputat i que encara no lluïa a la seva extensa llista de títols. Qui també té un historial envejable és Sergi Panadero, que ha arribat a la xifra rodona de 50 títols: 13 OK Lligues, 10 Supercopes, 8 Lligues Europees, 7 Copes del Rei, 7 Continentals, 3 Intercontinentals, 1 CERS i 1 Lliga Catalana. Amb la selecció, l’osonenc va aconseguir quatre Mundials, quatre Europeus, una Copa Amèrica i una Copa de les Nacions. I també una CERS amb el Voltregà (2002).

Cap membre de la primera plantilla havia guanyat, doncs, la Lliga Catalana. I l’únic que no l’havia jugat mai era, lògicament, João Rodrigues. El portuguès ha estrenat el seu palmarès com a blaugrana, mentre que al ben tornat Nil Roca també se li comptabilitzen la Copa Continental i la Intercontinental de la temporada 2015/16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut