Secin Group Alcobendas – Barça Lassa: Preparats per al debut a la Lliga Asobal

Secin Group Alcobendas – Barça Lassa: Preparats per al debut a la Lliga Asobal

Els blaugranes han fet l’últim entrenament al Palau abans de viatjar a Madrid, i el tècnic Xavi Pascual ha advertit que “ells ho encararan com una festa i jugaran sense pressió”

El Barça Lassa afronta aquest diumenge (12:00 hores, LaLiga TV) el debut a la Lliga Asobal 2018/19, i ho farà a domicili contra el Secin Group Alcobendas. Després d’aixecar la Supercopa de Catalunya i la Supercopa Asobal en el primer mes de curs, els blaugrana buscaran els dos primers punts en la competició domèstica. Un cop hagi arrencat la Lliga, serà el torn de la Champions League. 

Els homes de Xavi Pascual han completat aquest dissabte l’últim entrenament just abans de viatjar cap a Madrid, i abans de la sessió el tècnic ha atès els mitjans de comunicació. Pascual ha remarcat que “la temporada ja fa temps que va començar per a nosaltres, però és el primer partit de Lliga i hem d’anar pas a pas”. Amb els 18 jugadors de la plantilla disponibles, el tècnic n’ha hagut d’escollir 16, i Sorhaindo i Victor Tomás han estat els descartats en aquesta ocasió.

Els perills d’un rival no tan desconegut

El duel al Pavelló Amaya Valdemoro suposarà el primer partit entre madrilenys i culers després de vuit temporades. Per a Xavi Pascual, és un fet a destacar: “Madrid mereixia un equip a la màxima categoria, i que hagin aconseguit l’ascens amb el masculí i el femení mereix els nostres elogis”. En aquest sentit, el tècnic blaugrana ha advertit que “ells encararan el partit com una festa, jugaran sense pressió contra nosaltres, i això els fa més perillosos”.

Després de vuit anys, però, l’Alcobendas no és un desconegut, ja que el filial blaugrana s’hi ha enfrontat en els últims cursos: “És un equip que, tot i jugar els últims anys a la Divisió d’Honor Plata, hem pogut anar seguint”. Sobre això, Pascual ha explicat: “Ens podem trobar qualsevol cosa, hem d’anar previstos per aquest factor sorpresa però ens hem de centrar en el nostre joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut