Confirmat l’horari del primer Clàssic de la temporada

Confirmat l’horari del primer Clàssic de la temporada

El duel entre el FC Barcelona i el Reial Madrid corresponent a la 10a jornada del campionat de Lliga es disputarà al Camp Nou el proper 28 d’octubre a les 16.15 hores

El primer Clàssic de la temporada ja té data i hora. El duel entre el FC Barcelona i el Reial Madrid corresponent a la 10a jornada del campionat de Lliga, es disputarà el proper diumenge 28 d’octubre a les 16.15 hores, i es podrà seguir en directe per beIN Sports. El matx tindrà lloc al Camp Nou, i enfrontarà dos dels millors equips del món.

El Clàssic és un dels esdeveniments esportius més seguits de tot el planeta, un espectacle on els millors futbolistes del món es veuran cara a cara en busca de la victòria. Cal recordar que en els enfrontaments lliguers del curs passat, els culers van vèncer amb contundència al Santiago Bernabéu (0-3), mentre que al Camp Nou, amb el Barça ja campió de Lliga, el matx va acabar amb empat (2-2) en un duel on els de Valverde van jugar més de la meitat del partit amb un jugador menys per l’expulsió de Sergi Roberto.

En el que serà el primer duel entre el Barça i el Reial Madrid de la temporada, els culers rebran la visita dels blancs a l’Estadi, en una setmana on els barcelonistes tindran també la visita de l’Inter de Milà quatre dies abans, el dimecres 24 d’octubre (21.00 hores). Sens dubte, una setmana trepidant per als de Valverde amb un doble compromís exigent i d’alt nivell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut