Barça Lassa - Elite Futsal: Triomf contundent en el debut (8-0)

Els gols d’Esquerdinha (2), Joselito, Ferrao (2), Dyego i Adolfo, així com la diana en pròpia porteria de Zúñiga, han fet que els d’Andreu Plaza superessin el conjunt nord-americà en un partit que s’ha dominat des de l’inici.

El Barça Lassa ja té els primers tres punts de la Intercontinental a la butxaca. Els ha aconseguit contra l’Elite Futsal, al Bangkok Futsal Arena, en el primer partit de la fase de grups (8-0). Els gols que han fet Esquerdinha, Joselito i Zúñiga (en pròpia porteria), al primer temps, i Ferrao (2), Dyego, novament Esquerdinha i Adolfo, a la represa, han donat el triomf en un duel que els d’Andreu Plaza han dominat des de l’inici. Perquè el pes ofensiu ha estat dels blaugranes, que han creat pràcticament totes les ocasions i han estat els amos i senyors del matx.

De fet, Danilo, amb les seves aturades, ha estat un dels homes més destacats de l’Elite Futsal. Però no ha pogut fer res per evitar el 3-0 amb què s’ha arribat al descans. Esquerdinha ha inaugurat el marcador amb un xut creuat, després d’una recuperació de Léo Santana (min 4), mentre que Joselito ha fet el segon, amb un xut potent que s’ha colat per l’escaire (min 8). Abans del pas per vestidors, i en un córner picat per Adolfo, Zúñiga ha desviat l’esfèrica i ha establert el 3-0 (min 19).

Ja a la segona meitat, Ferrao, amb un doblet en menys de cinc minuts, ha acabat de sentenciar (5-0, min 24), però han estat Dyego (6-0, min 35), Esquerdinha (7-0, min 36) i Adolfo (8-0, min 39) els que han tancat el resultat. Un marcador ampli per a un Barça que comença la Intercontinental amb una golejada. Dimecres el Magnus Futsal de Falcao els espera.