Barça Lassa – Liberbank Cuenca: Estrena dominant a casa (43-22)

Els barcelonistes s’han desempallegat còmodament d’un Liberbank Cuenca que al descans només havia aconseguit anotar set gols

Els homes de Xavi Pascual han tornat a demostrar la seva fortalesa a la Lliga Asobal, 120 dies després del darrer duel davant del públic blaugrana al Palau. Després de la victòria per 24-50 en el debut a Alcobendas, aquest diumenge han derrotat al Palau Blaugrana el Liberbank Cuenca per 43-22. Aleix Gómez, amb nou gols i Kevin Möller amb les seves aturades han estat els jugadors més destacats d’un partit que ha arribat sentenciat al descans.

El Barça Lassa ha començat fallant els dos primers llançaments a porteria, una circumstància que ha afavorit que el Liberbank Cuenca es col·loqués 0-1 a l’electrònic momentàniament. Però la reacció blaugrana no s’ha fet esperar i al minut 5 ja guanyava 3-1. I, a partir d’aquest instant, els de Pascual han imposat el seu joc: una defensa contundent que impedia llançar amb facilitat als de Conca, un fet que s’ha traduït en transicions ràpides al contraatac per anotar de manera còmoda.

Aleix Gómez i Syprzak han estat els jugadors més destacats de la primera meitat amb cinc dianes cadascun. La gran efectivitat en atac ha generat que als 20 minuts de joc els de Pascual ja guanyessin per 15-5. La distància en el marcador no s’ha reduït, sinó tot el contrari, ha augmentat fins al 24-7 amb què s’ha arribat al descans.

No afluixen a la represa

La defensa blaugrana ha continuat sent un mur en defensa, i els de Lídio Jiménez no han arribat als 10 gols fins al minut set de la segona part. El duel estava sentenciat al minut 50, i el marcador del Palau reflectia la superioritat que es veia a la pista (38-18). I el matx ha finalitzat 43-22 en una nova exhibició de poder del Barça Lassa, que dimecres visitarà la pista de l’Atlètic Valladolid.