Luis Suárez: “Li dec molt al Club, per això sempre dono el màxim”

Luis Suárez: “Li dec molt al Club, per això sempre dono el màxim”

En l'entrevista a RAC1, el davanter uruguaià ha valorat l’equip i el rol que hi desenvolupa, i ha corroborat les paraules de Messi sobre la Champions

Luis Suárez ha estat entrevistat al ‘Tu diràs’ de RAC1. El davanter blaugrana, que va anotar un doblet en la golejada (8-2) contra l’Osca, parla sobre el seu inici de temporada. Així mateix, el charrúa repassa altres temes, tots vinculats al Barça: des de l’ambició de Messi fins al treball de tot l’equip, passant per la seva felicitat al Club. A continuació, repassem les declaracions més importants de Suárez durant l’entrevista:

EL DAVANTER I ELS GOLS

“Un davanter conviu amb el gol. Sempre m’enfado amb mi mateix quan no marco. Al cap i a la fi la meva obligació com a davanter és anotar gols i fer assistències”.

CHAMPIONS

“El grup que ens ha tocat no és fàcil. Però a Europa hi són els millors. És una motivació extra, tenir grans rivals, perquè d’aquesta manera no et relaxes en cap moment”.

“Tenim la qualitat, des del porter fins a l’últim jugador, així com un grandíssim entrenador, per poder aixecar-la”.

L’AMBICIÓ DE MESSI

“Tot i que ara és el primer capità, sempre ha assumit el rol de protagonista i de líder. Aquest any té moltes ganes d’aixecar títols”.

UN EQUIP AL DARRERE DE MESSI

“Tot l’equip assumeix la responsabilitat de Messi de voler aixecar la Champions. Perquè no solament depenem d’ell. Al darrere de Leo hi ha tot un equip i un treball col·lectiu”.

ELS NOUS FITXATGES

“Els quatre tenen estil Barça, en el sentit que són humils, treballadors i saben a què venen. Gràcies a la seva qualitat s’aniran adaptant a l’equip”.

MUNIR

“És molt més madur i treballador. Al Barça està rodejat de grans jugadors dels quals pot aprendre, però és un jugador que donarà molt al Barça. I és que està en una posició privilegiada: és el primer suplent del ‘9’”.

DESCANSAR EN ALGUNS PARTITS

“Em penedeixo molt del duel de l’any passat contra el Leganés a casa, perquè vaig jugar tot el partit quan teníem molts punts d’avantatge i en tres dies teníem la final contra la Roma. Vaig arribar desgastat”.

“A mesura que passen els anys t’adones i ets conscient que has de descansar en alguns partits”.

FELIÇ AL CLUB

“Soc molt feliç. Dec molt al Club, que sempre ha confiat en mi. Per tant, sempre intento donar el màxim”.

RETIRADA AL BARÇA?

“És molt difícil retirar-se al Barça. Jugadors històrics com Xavi i Andrés Iniesta no ho han pogut fer. Però el desig de qualsevol jugador és retirar-se en aquest club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut