David Lorente seguirà comandant el Barça de voleibol

David Lorente seguirà comandant el Barça de voleibol

El tècnic renova per a la propera temporada després de signar una campanya d’excel·lent, amb un gran paper a la lliga i a la copa

David Lorente seguirà una temporada més comandant el Barça de Voleibol masculí. El tècnic blaugrana serà l’encarregat de dirigir, per tercera temporada consecutiva, el primer equip del Barça per a la temporada 2018/2019.

Mantenir el nivell

A poques setmanes de tornar als entrenaments, el tècnic ja està treballant per confeccionar una plantilla que permeti mantenir el nivell respecte la passada temporada. Cal recordar que l’any passat el Barça de Voleibol va finalitzar la lliga regular en sisena posició, lluitant per entrar al play off fins a les últimes jornades. A més, gràcies a la primera volta, els de David Lorente van poder classificar-se per a la Copa del Rei, on els blaugranes van estar a punt de donar la sorpresa i eliminar a l’Unicaja de Almeria.

Content de ser aquí

En el seu acte de renovació, el tècnic blaugrana ha assegurat que “estem treballant per tancar una plantilla que ens permeti consolidar-nos a primera divisió”. A nivell personal, Lorente ha destacat que "sóc molt del Barça i per tant seguir una temporada més en aquest club em fa molta il·lusió".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut