La Penya de Ciutadella celebra el seu 34è aniversari amb el “Sopar del Doblet”

La Penya de Ciutadella celebra el seu 34è aniversari amb el “Sopar del Doblet”

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i l’exjugador Miquel Angel Nadal assisteixen a la celebració de l'activa penya menorquina

La localitat menorquina de Ciutadella va viure el passat dissabte una nit amb protagonisme blaugrana, amb motiu de la celebració del 34è aniversari de la penya barcelonista local. L'acte va comptar amb la presencia del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, i de l’exjugador i membre dels Barça Legends, Miquel Angel Nadal.

La celebració va iniciar-se amb una visita a la seu social de la penya, on Jordi Cardoner i Miquel Angel Nadal van signar en el seu llibre d’honor. Posteriorment, la festa va continuar al Club Nàutic de Ciutadella on va tenir lloc el “Sopar del Doblet”, que va recordar els títols de Lliga i Copa aconseguits la passada temporada.

Un centenar de penyistes i seguidors barcelonistes es van reunir en aquest sopar i es van poder fotografiar amb les dues copes aconseguides la temporada passada i amb els representants del FC Barcelona. Entre els assistents a l'acte també va destacar la presència de Joan Moll, tècnic de la Barça Academy del Japó.

El president de la Penya Barcelonista de Ciutadella, Carles Gener, va actuar d’amfitrió de la jornada, i va ser l’encarregat d’encetar el torn de parlaments del sopar, que van continuar amb les paraules d’Òscar Escoda, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, de l’exjugador Miquel Angel Nadal, i del vicepresident del Barça, Jordi Cardoner.

Tots ells van destacar la vinculació de Menorca amb el Club blaugrana i el creixement de la penya, que ha sabut transmetre el seu barcelonisme durant aquests anys i actualment aglutina prop del miler de socis.     

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut