“Superderbi” per una nova Supercopa

“Superderbi” per una nova Supercopa

La Federació Catalana ha anunciat aquest matí que enguany es disputarà la primera edició de la Supercopa Catalana entre els dos equips catalans de Divisió d’Honor

El Barça de Sergi Guerrero podrà aixecar el primer títol de la temporada el proper dia 8 de setembre, a les 12.00 hores. Serà mitjançant la primera edició de la Supercopa Catalana Vueling, que la federació ha posat en marxa enguany.

Un “superderbi”

El títol es jugarà a l’estadi municipal de rugbi d’Olot i enfrontarà als dos màxims exponents del rugbi català. El Barça s’enfrontarà a la UE Santboiana en el primer derbi català de la temporada que en aquesta ocasió també decidirà el campió d’aquest nou títol.

Els últims precedents

Cal recordar que la passada campanya els blaugranes van superar en dues ocasions als de Sant Boi. La primera victòria blaugrana va arribar en la pretemporada, en un partit amistós entre els dos equips catalans de Divisió d’Honor, mentre que la segona victòria del Barça va ser en competició oficial. En el partit de lliga disputat a la Teixonera el Barça va endur-se la victòria per un ajustat 16 a 12.

El matx es podrà seguir en directe per La Xarxa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut