La Intercontinental: el títol que li falta al Barça Lassa

La Intercontinental: el títol que li falta al Barça Lassa

Els blaugrana han participat dues vegades en la competició i presenten un balanç d’un subcampionat, el 1996, i una tercera posición en l’última participació, el 2016

El Barça Lassa intentarà aconseguir a Tailandia l’únic títol que li falta al palmarès de la secció: la Copa Intercontinental. Serà entre els propers dies 27 d’agost i 2 de setembre, i els rivals dels blaugrana seran l’Elite Futsal (EEUU) i el Magnus (Brasil) - rivals del Barça a la fase prèvia- a més del Carlos Barbosa (Brasil), el Chonburi (Tailàndia) i Los Angeles Futsal (Guinea Ecuatorial). Un repte sens dubte atractiu per a un equip que ja presumeix a les seves vitrines de 2 UEFA Futsal Cup, 3 lligues, 3 Copes d’Espanya i 5 Copes del Rei entre els títols més destacats.

Tercera participació

La de Tailandia serà la tercera participació del Barça de futbol sala a la Copa Intercontinental. Els blaugrana van ser finalistes en la primera edició del torneig, disputada el 1996 al Brasil, i van perdre contra l’Ulbra brasiler en el partit decisiu per 4-2. El Barça va participar també en la última Intercontinental disputada a Doha (Qatar) el 2016 i van acabar tercers després de caure en semifinals contra el Magnus a la tanda de penals (3-3, 1-3). Els jugadors de l’actual plantilla que ja saben el que és disputar una Intercontinental són Lozano, Aicardo, Dyego i Ferrao, tots quatre presents en l’edició del 2016.

El calendari de la Intercontinental

El Barça Lassa està enquadrat al grup B juntament amb l’Elite Futsal de Utah (EEUU) i el Magnus de Falcao (Brasil). Mentre que al grup A s’enfrontaran el Carlos Barbosa (Brasil), el Chonburi (Tailàndia) i Los Angeles Futsal (Guinea Ecuatoria). Els dos primers de cada grup passen a les semifinals. El calendari de partits dels blaugrana és el següent:

  • Dilluns 27 Agost: Barça Lassa vs Elite Futsal (13:30h, hora Barcelona)
  • Dimecres 29 Agost: Magnus Futsal vs Barça Lassa (13:30h, hora Barcelona)
  • Dissabte 1 de setembre: Semifinals (10:30 o 13h, hora Barcelona) –en cas classificació-
  • Diumenge, 2 de setembre: Final (13:15h, hora Barcelona) –en cas de classificació-
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut