La tercera prova en quatre temporades amb el Montpeller, a la Ciutat Esportiva

La tercera prova en quatre temporades amb el Montpeller, a la Ciutat Esportiva

L’equip rebrà el potent equip francès a casa després de dos amistosos recents en el país veí
El cinquè amistós de la pretemporada del Barça Femení serà aquest dissabte a les 19.00h davant del Montpeller a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Es tracta d’una prova habitual per a les blaugranes, ja que serà el tercer partit contra les franceses –quartfinalistes de la Lliga de Campions- en quatre temporades. El balanç dels dos compromisos, jugats en territori francès el 2015 i el 2016, és d’un empat i una victòria del Barça.

Un empat meritori (1-1)
El primer amistós entre aquests dos equips es va disputar el 19 d’agost del 2015 al camp del Montpeller i es va saldar amb un empat a un. Irene del Río va avançar les visitants, però en el temps afegit les locals van empatar per mitjà de Jakobsson. Com a curiositat, aquell dia a les files gales hi havia l’exbarcelonista Virginia Torrecilla i l’ara culer Andressa Alves.

Doblet de Bárbara a Albi (1-2)
En els últims dos estius, el Femení havia participat en un torneig estival a la localitat francesa d’Albi. El 2016 (també en un 19 d’agost), el Barça es va imposar el Montpeller gràcies a un doblet de Bárbara Latorre. El gol tardà de Larent no va impedir la victòria catalana davant d’un dels equips més potents de la Lliga gala. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut