Toc d’atenció en un partit boig contra el Peñíscola (4-5)

El Barça Lassa deixa escapar un avantatge de 3-1 en una segona part elèctrica i acaba cedint la primera derrota de la pretemporada

Tercer amistós de pretemporada i primera derrota del Barça Lassa en un partit boig i un parcial favorable als visitants de 2-4 a la segona part. Els autors dels gols blaugrana han estat Arthur i Ferrao, autors de dos doblets, mentre que Boyis no ha jugat per precaució per culpa d’una ferida a l’ungla del peu.

El Barça Lassa ha dominat i ha portat la iniciativa a la primera part. Els blaugrana s’han avançat al minut 8 amb un gol d’Arthur després d’una jugada col·lectiva. I Ferrao ha marcat el 2-0 al minut 14 amb un xut creuat després de robar una pilota en camp contrari. Abans del descans, però, el Peñíscola ha escurçat les diferències al marcador amb un gol d’Iván Rumbo després d’una gran assistència d’Hugo (2-1).

Els blaugrana han començat amb bon peu la segona part i Arthur feia el 3-1 al minut 22. Però aleshores el Peñíscola ha reaccionat i en només 3 minuts, entre el 23 i el 26, els castellonencs donaven la volta al marcador amb gols de Raúl Gómez (3-2), Juan Emilio (3-3) i Hugo Bernárdez (3-4). Menció especial per al gol de Juan Emilio, un xutàs a l’escaire que ha marcat un punt d’inflexió en el partit. En els últims 10 minuts, el Barça Lassa s’ha llençat a l’atac amb poca fortuna i Xavi Cols ha marcat el 3-5 en un contraatac visitant. Poc després, Ferrao ha marcat el 4-5 definitiu i en els darrers instants el porter visitant Iván Reverter ha evitat l’empat.