Els nous dorsals del Barça Lassa 2018/19

Els nous dorsals del Barça Lassa 2018/19

Hanga canvia el ‘9’ pel dorsal ‘8’, mentre que de les noves incorporacions, Pangos jugarà amb el ‘3’ i Singleton amb el ‘6’

El Barça Lassa 2018/19 ja té els dorsals definits. Els 13 jugadors que formaran part del primer equip ja saben amb quin dorsal disputaran totes les competicions oficials d’aquest curs: la Lliga Catalana, la Supercopa Endesa, la Lliga Endesa i l’Eurolliga. Respecte el curs anterior, dels jugadors que ja formaven part de la plantilla, tan sols hi ha un canvi, Adam Hanga, mentre que els nouvinguts també han escollit ja el seu número.

Tradicionals

El nou base blaugrana Kevin Pangos manté el dorsal que ha lluït els dos últims cursos a Kaunas i jugarà amb el ‘3’, mentre que l’escorta nord-americà Kyle Kuric jugarà amb el dorsal 24, el mateix que lluïa en la seva etapa a l’Herbalife Gran Canària i en la seva última temporada al Zenit de Sant Petersburg. Pel que fa a Blazic, jugarà amb el dorsal ‘9’, que deixa lliure Hanga, que va lluir en el seu primer any com a professional a l’Slovan de Ljubljana.

Canvis

Adam Hanga recupera el dorsal ‘8’ amb el qual havia jugat al Baskonia les últimes temporades abans d’arribar a Barcelona. Rolands Smits, per la seva banda, i Artem Pustovyi no podran jugar amb el mateix número que defensaven tant a Fuenlabrada com a l’Obradoiro, el ‘13’ de Thomas Heurtel. El letó ha escollit el dorsal ‘10’, mentre que Pustovyi tindrà el ‘14’. Pel que fa a Chris Singleton, el nord-americà ha decidit agafar el dorsal 6.

El mantenen

Pel que fa a la resta de jugadors de la plantilla, a excepció de Hanga, tots ells seguiran amb el mateix dorsal que van lluir la temporada 2017/18: Séraphin (1), Ribas (5), Heurtel (13), Oriola (18), Claver (30) i Tomic (44).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut