El Barça d’hoquei herba torna a la feina

El Barça d’hoquei herba torna a la feina

Tant el masculí com el femení han tornat a la feina. Els d'Oriol Torras afronten demà el primer partit de pretemporada abans de la lliga catalana de la setmana vinent

El Barça d’hoquei herba ja ha tornat als entrenaments. Aquesta setmana els dos primers equips, tant el masculí com el femení, han començat a preparar la temporada. Amb les dues plantilles encara per tancar, els dos tècnics s’han mostrat optimistes davant els reptes d’aquesta nova campanya.

La lliga catalana, el primer repte dels de Torras

La setmana vinent el primer equip masculí disputarà el primer partit oficial de la temporada. Serà al Pau Negre i davant el Junior en el primer partit de la lliga catalana. El resultat del matx, determinarà si els blaugranes disputaran la segona fase per quedar entre els 4 primers o per contra, lluitar per quedar del cinquè al vuitè.

Abans però, els blaugranes disputaran un partit de pretemporada. Serà demà dijous a dos quarts de nou del vespre al camp de l’Egara. En aquest sentit l’entrenador del Barça ha assegurat que “necessitem acumular minuts de pretemporada, la setmana vinent tenim la lliga però hem de recordar que hi haurà jugadors que només hauran participat en dos o tres entrenaments. Nosaltres prioritzem l’inici de lliga que està poques setmanes vista”.

Les noies, a consolidar-se

Per la seva banda, David Salsench, entrenador del primer equip femení, ha confirmat que l’equip disputarà un parell d’amistosos abans de l’inici de lliga. A més, Salsench ha assegurat que “si fem les coses bé som un equip per estar tranquils a la lliga i posar en problemes a qualsevol equip”. En relació a l’estil de joc, el tècnic blaugrana ha dit que espera veure “un equip que gaudeixi de l’hoquei i que pugui posar contra les cordes a qualsevol equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut