Tota una festa familiar al Camp Nou pel Gamper

Tota una festa familiar al Camp Nou pel Gamper

El proper dimecres, dia 15, l’Estadi viurà una jornada amb activitats per a totes les edats abans de gaudir del debut a l’Estadi del Barça 2018/19 contra el Boca Juniors en el trofeu blaugrana

Després de la final de la Supercopa, que ha significat el primer títol de la temporada, el Barça disputarà el proper dimecres 15 d’agost el Trofeu Joan Gamper, que significarà l’estrena del primer equip al Camp Nou la temporada 2018/19 abans del primer partit de Lliga que disputarà el proper dissabte 18 d’agost contra l’Alabès.

En aquesta ocasió, la visita del Boca Juniors significarà la presentació oficial davant de l’afició del nou Barça d’Ernesto Valverde i de les noves incorporacions, Arthur, Lenglet, Malcom i Arturo Vidal. El partit, però, també serà la cloenda final d’una jornada plena d’activitats que animaran la festa del Gamper que es celebrarà al voltant de tot el Camp Nou.

L’Estadi i els seus voltants tornaran a oferir una infinitat d’activitats per a tota la família, però especialment centrades en els més joves de la casa. Els nens i nenes podran gaudir d’un dia 100% culer, amb jocs, actuacions i paradetes per passar un dia especial.

Els horaris de la festa

Les activitats de la Festa del Gamper Estrella Damm, dirigides a tots aquells seguidors que tinguin entrada per al partit, s’iniciaran a les 15 hores i duraran fins a les 17 hores. Durant aquest període funcionaran les diferents animacions que es trobaran repartides per l’esplanada de Tribuna, així com les actuacions itinerants i els concerts.

A partir de les 17.15 hores començarà l’animació a l’interior de l’Estadi i mitja hora després tindrà lloc la presentació del cos tècnic i la plantilla davant l’afició del Camp Nou.

  • 15:00 h: Inici d’activitats exteriors a l’esplanada de Tribuna dividits en tres espais

Plaça de la Música: concerts, cercaviles, show Barça TV, bar/terrassa Estrella Damm, esports de taula i zona d’ombres.
Plaça de l’Oci: Activitats familiars, pista de futbito 3x3, pista de bàsquet 3x3, jocs interactius.
Activitats Estrella Damm: Zona de photocalls i selfies.

  • 16:45 h: Obertura de portes de l’Estadi
  • 17:15 h:  Inici d’animació interior Estadi – Animació repartida per la graderia
  • 17:45 h: Presentació oficial 1r equip FC Barcelona temporada 2018/19
  • 18:15 h: Inici partit Trofeu Gamper (FC Barcelona-Boca Juniors)

Programació especial de Barça TV pel Gamper

Barça TV s’encarrega de la producció del senyal del partit per servir a tot el món, amb l’emissió a més de 50 països. La producció del partit comptarà amb 16 càmeres i Barça TV dedicarà la seva emissió de dimecres al Trofeu Joan Gamper des de les 15.00 hores, amb la programació següent:

  • 15.00-17.15 h: La Festa del Gamper, amb un escenari a l’esplanada del Camp Nou.
  • 17.15-18.15 h:  La prèvia del partit i la presentació oficial del primer equip.
  • 18.15-20.00 h: En directe (i exclusiva en català) el partit Barça-Boca Juniors.
  • 20.00-21.00 h: Postpartit

L’operativa audiovisual de Barça TV per al Gamper inclou gairebé un centenar de professionals i  l’equip de presentadors estarà format per Mario Robert, Judit Esteban, Edgar Fornós, Marc Brau i Laura Aparicio, amb l’anàlisi tècnica de Lluís Carreras, Jofre Mateu i Àlex Delmàs.

A més, des de les 10.00 h del matí, es podrà seguir el Congrés Mundial de Penyes per Barça TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut