CH Sant Esteve Sesrovires - FC Barcelona Lassa: Mostra de recursos per golejar (21-52)

Els de Xavi Pascual guanyen la semifinal de la Supercopa Catalunya en un partit que s’ha començat a decantar en el primer període, especialment amb el joc de contraatac

El FC Barcelona Lassa d’handbol jugarà la final de la Supercopa de Catalunya. Ho farà el proper diumenge, contra el Fraikin BM Granollers (21h), després de derrotar el CH Sant Esteve Sesrovires a la semifinal de la competició (21-52). Un partit en què el resultat ha mostrat el que s’ha vist a la pista i en el qual Ariño (8) i Mortensen (7) han estat els màxims anotadors. Victor Tomàs ha estat baixa per precaució, amb unes molèsties al pubis, i el seu lloc a la convocatòria l’ha ocupat Jannek Klein, del filial, que ha debutat amb el primer equip amb 4 gols en el tram final.

Color blaugrana al descans

Tot i que l’inici no ha estat positiu, amb un 4-1 a favor dels de Daniel Ariño gràcies a les aturades de Carles Bonàs, un parcial de 0-5 en 3 minuts, especialment amb gols al contraatac, ha capgirat l’electrònic (4-6, min 8). Ja de forma definitiva, perquè si els blaugrana han mantingut les distàncies fins al 8-12, han pogut obrir escletxa abans del descans (11-26).

Una primera meitat en què han destacat els cinc gols de Mortensen i els quatre de Yanis Lenne, en uns 30 minuts en què han marcat 13 blaugranes diferents. Amb una defensa de 5-1 en pràcticament tot moment, Ariño, Lenne i Aleix Gómez s’han alternat la posició d’atac en un sistema que ha propiciat els contraatacs.

Guió que s’ha mantingut a la represa, amb participació de tots els homes de Xavi Pascual. Sense perdre pistonada, i amb l’exhibició de diversos recursos, el Barça Lassa ha caminat cap a un triomf que dóna l’accés a la final del proper diumenge.